Curs Professionalitzador de Nòmines i Seguretat Social (UOC)

1096 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Sol·licita informació
Universitat Oberta de Catalunya (UOC)
Curs Professionalitzador de Nòmines i Seguretat Social (UOC)
Sol·licita informació
Curs
On-line
2 mesos
Consulteu el preu

Descripció

Últims dies!
La gestió de les persones contractades per una organització implica l'ocupació de les persones, el disseny i el desenvolupament dels recursos relacionats i, el més important, la utilització i compensació dels seus serveis per optimitzar la rendibilitat del negoci a través de l'exercici dels empleats .
Una de les tasques clau de la gestió dels treballadors és el càlcul de la nòmina, és a dir, les aportacions a la Seguretat Social.

Temari

Nòmines i Seguretat Social
La gestió de les persones contractades per una organització implica l'ocupació de les persones, el disseny i el desenvolupament dels recursos relacionats i, el més important, la utilització i compensació dels seus serveis per optimitzar la rendibilitat del negoci a través de l'exercici dels empleats . Una de les tasques clau de la gestió dels treballadors és el càlcul de la nòmina, és a dir, les aportacions a la Seguretat Social, a l'Agència Tributària i el rendiment net que cal percebre. Així mateix, també cal tenir present l'acció protectora que la Seguretat Social té cap als treballadors.

Destinataris

Perfil
L'especialització de Nòmines i Seguretat Social capacita la persona titulada per desenvolupar el procés de càlcul de la nòmina, estudiant l'estudi de la normativa fiscal i de Seguretat Social i fent també una anàlisi del camp d'aplicació de la Seguretat Social, així com de els diferents règims. Per això, tindrà en compte la protecció de dades de caràcter personal com a forma de protegir els treballadors, derivada de l'evolució de les noves tecnologies i la seva aplicació als sistemes d'informació.
Competències del curs de Nòmines i Seguretat Social
  • Definir, aplicar i gestionar la confecció de les nòmines, a través del càlcul de les quotes de cotització a la Seguretat Social i de l'import de retenció de l'IRPF a l'Agència Tributària, així com disposar d'habilitats en la cerca, la identificació i la comprensió de la legislació corresponent.
  • Identificar, en làmbit de les TIC, les eines de gestió de recursos humans, així com sistemes telemàtics i informàtics de relació amb les administracions públiques, especialment la Seguretat Social.
  • Organitzar i gestionar la contractació de personal gestionant els aspectes administratius en relació amb la Seguretat Social.
  • Disposar dhabilitats i coneixement dels aspectes de lacció protectora de la Seguretat Social.
  • Planificar, organitzar, gestionar i desenvolupar les polítiques en matèria de protecció de dades de caràcter personal.

Requisits

Per cursar un Curs Professional no cal tenir una titulació oficial. Els estudiants que superin el curs en línia rebran un Certificat de Formació Contínua a Nòmines i Seguretat Social. Als estudiants que es matriculin en una titulació de grau de la UOC se'ls farà el reconeixement acadèmic dels crèdits d'aquests cursos, en concepte de participació en activitats universitàries.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Idiomes en els quals s'imparteix

Espanyol.

Durada

Data d'inici: 28 de febrer 2024.

Titulació obtinguda

Superant aquest Curs Professionalitzador obtens un Certificat UOC de Formació Contínua.
Curs Professionalitzador de Nòmines i Seguretat Social (UOC)
Universitat Oberta de Catalunya (UOC)
Campus i seus: Universitat Oberta de Catalunya (UOC)
UOC, sede 22@
Rambla del Poblenou, 156 08018 Barcelona
Sol·licita informació
X