Curs Professionalitzador de Nòmines i Seguretat Social (UOC)

Curs
On-line
60 hores
Consulteu el preu

Descripció

Matrícula oberta!
La gestió de les persones contractades per una organització implica l'ocupació de les persones, el disseny i desenvolupament dels recursos relacionats i, el més important, la utilització i compensació dels seus serveis per a optimitzar la rendibilitat del negoci a través de l'acompliment dels empleats.
Una de les tasques clau de la gestió dels treballadors és el càlcul de la seva nòmina, això és, les seves aportacions a la Seguretat Social, a l'Agència Tributària i el rendiment net que cal percebre. Així mateix, es deu també tenir present l'acció protectora que la Seguretat Social té cap als treballadors.

Temari

Programa del curs de Nòmines i Seguretat Social
  • Nòmines
  • Seguretat Social
  • Protecció de dades de caràcter personal

Competències per a les quals et prepara el curs

Definir, aplicar i gestionar la confecció de les nòmines, a través del càlcul de les quotes de cotització a la Seguretat Social i de l'import de retenció de l'IRPF a l'Agència Tributària, així com disposar d'habilitats en la cerca, identificació i comprensió de la legislació corresponent. Identificar, en l'àmbit de les TIC, les eines de gestió de recursos humans, així com sistemes telemàtics i informàtics de relació amb les administracions públiques, especialment la Seguretat Social. Organitzar i gestionar la contractació de personal gestionant els aspectes administratius en relació amb la Seguretat Social. Disposar d'habilitats i coneixement dels aspectes de l'acció protectora de la Seguretat Social. Planificar, organitzar, gestionar i desenvolupar les polítiques en matèria de protecció de dades de caràcter personal.

Metodologia

Model formatiu de la UOC: Centrat en l'aprenentatge, la flexibilitat, l'accessibilitat i la col·laboració. Formació superior a la teva mesura:Tu tries les hores de dedicació i el contingut dels teus estudis. Diploma d'extensió universitària: Amb la garantia d'UOC X.

Idiomes en els quals s'imparteix

Castellà

Durada

Duració: 2 mesos. Data d'inici: 23 de febrer 2024.

Objectius

L'especialització  de Nòmines i Seguretat Social capacita a la persona titulada per a desenvolupar el procés de càlcul de la nòmina, estudiant l'estudi de la normativa fiscal i de Seguretat Social i realitzant també una anàlisi del camp d'aplicació de la Seguretat Social, així com dels diferents règims.
Per a això, tindrà en compte la protecció de dades de caràcter personal com a manera de protegir els treballadors, derivada de l'evolució de les noves tecnologies i la seva aplicació als sistemes d'informació.

Titulació obtinguda

Els estudiants que superin el curs en línia rebran un Certificat de Formació Contínua en Nòmines i Seguretat Social. Als estudiants que es matriculin en una titulació de grau de la UOC, se'ls farà el reconeixement acadèmic dels crèdits d'aquests cursos, en concepte de participació en activitats universitàries. Titulació: Certificat UOC de Formació Contínua.

Borsa de treball

Borsa de Treball de la UOC: Ofertes de treball, informació pràctica, assessorament i molts avantatges més.

Tipus d'avaluació

40% Proves avaluació continua 33% Activitats dirigides 17% Treball individual 10% Treball final
Curs Professionalitzador de Nòmines i Seguretat Social (UOC)
Universitat Oberta de Catalunya (UOC)
Campus i seus: Universitat Oberta de Catalunya (UOC)
UOC, sede Central
Avinguda del Tibidabo, 39-43 08035 Barcelona
UOC, sede 22@
Rambla del Poblenou, 156 08018 Barcelona
Cursos més populars
X