Executive MBA bilingüe

Preu 13.700 €
Sol·licita informació
OBS Business School
Executive MBA bilingüe
Sol·licita informació
Màster
On-line
12 mesos
Preu 13.700 €

Descripció

Les transformacions que ha sofert el món en l'actualitat exigeixen una anàlisi profunda dels nous escenaris competitius i l'aplicació de nous models de negocis. La creixent i complexa volatilitat de les economies globals i la seva inqüestionable interdependència ens situen en un entorn caracteritzat per la incertesa i l'ambigüitat.
En aquest context, els professionals han de reaccionar ràpidament davant els canvis i prendre decisions adaptades a les noves necessitats de l'empresa, sense aparcar la creació de valor per als stakeholders de la companyia.
L'Executive MBA (EMBA) de OBS Business School incideix en la visió estratègica, internacional i innovadora de la Direcció Empresarial, en tant que qualsevol responsable d'una organització empresarial, o d'una àrea de la mateixa, ha de tenir una visió holística de l'empresa , comprendre que tota decisió estratègica s'ha d'alinear amb l'estratègia de l'empresa i fer-ho de forma innovadora.
El programa està enfocat al desenvolupament de les competències necessàries per liderar un projecte empresarial, responsabilitzar d'una àrea de l'empresa o emprendre un negoci propi.
L'Executive MBA (EMBA) està especialment dissenyat per a aquells professionals que disposen d'una extensa experiència professional i volen ampliar els seus coneixements en àrees complementàries a la seva responsabilitat actual. En definitiva, professionals que busquen una promoció afegint més valor al seu currículum o que estan pensant en un canvi professional.
Volem destacar, finalment, l'aposta per l'assignatura Projecte Final, que dóna l'oportunitat als participants de enfrontar-se al desenvolupament d'un Business pla, amb tota la complexitat associada al llançament d'una idea de negoci. Aquesta assignatura no està exclusivament enfocada a la creació d'una empresa pròpia sinó que permet al participant tenir una ment oberta cap a noves idees d'acció que es puguin desenvolupar en el seu actual lloc de treball.

Temari

L'Executive MBA està dividit en quatre fases en què es treballen els diferents coneixements i competències de les àrees d'una empresa. Les etapes coincideixen amb el procés de formulació estratègica empresarial: el disseny de l'estratègia, la seva implementació, les estratègies de creixement i el seguiment i control estratègic.
En el període d'un any, adquiriràs les habilitats directives i obtindràs els coneixements empresarials més actuals, pràctics i innovadors per liderar una àrea o empresa.

Fonaments Analítics
Entorn Econòmic Global.
Disseny Organitzacional.
Diagnòstic Financer.
Màrqueting: De la Idea al Mercat.

Concepció Estratègica
Direcció i Innovació Estratègica.
Gestió Financera Corporativa.
Estratègies d'Internacionalització i Màrqueting Global.
Direcció de Persones i Gestió del Talent.
Operacions i Supply Chain Management.
Estratègies d'E-Business.

Management
Sistemes d'Informació i Business Intelligence.
Customer Relationship Management.
Cross-cultural Management.
Planificació i Control de Gestió.
Direcció Comercial i Gestió de Vendes.
Valoració d'Inversions i Portfolio Management.
Mercats Monetaris i de Capitals.

Desenvolupament d'Habilitats Directives
Lideratge i gestió del canvi.
Negociació i Gestió de Conflictes.
Emprenedoria.

Business Pla
Desenvolupament de Plans Estratègics.
Business Pla.
Programa de Desenvolupament Competencial.
Business Game.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Idiomes en els quals s'imparteix

Espanyol / Bilingüe.

Durada

Convocatòria: Novembre 2018. Crèdits: 60 ECTS.

Objectius

  • Proporcionar una capacitat de desenvolupament de les competències directives més rellevants.
  • Facilitar una visió integrada i global de la direcció general i el rol de l'empresa en el seu entorn més ampli. Conèixer la globalitat de l'activitat empresarial, diferenciant les responsabilitats que desenvolupa cada àrea de la companyia.
  • Dotar els participants d'una perspectiva àmplia de l'empresa, una concepció de sistema complex en una realitat de canvi constant.
  • Promoure una actitud d'iniciativa i gestió activa.

Titulació obtinguda

Les persones que superin l'avaluació del programa i compleixin els requisits acadèmics establerts per la UB, obtindran el títol UB (Universitat de Barcelona). Per poder obtenir la titulació de la UB cal disposar de Titulació Universitària de Grau (Enginyeria, Llicenciatura o Diplomatura). En cas de no disposar d'una titulació universitària de Grau, un cop superades les diferents avaluacions, s'obtindrà un diploma d'extensió universitària de la UB.

Perspectives laborals

Sector Salut Indústria Farmacèutica Indústria Manufacturera Empreses de comunicació i publicitat empreses multinacionals Organismes reguladors sector Tecnològic banca Privada sector serveis Empreses de consultoria Gestió d'infraestructures Petites i mitjanes empreses Institucions multilaterals Organitzacions no governamentals

Professorat

Direcció del programa: Luis Toro Dupoy. Professorat: Jerónima Revelo, Javier De Miguel Luken, Laura Hurtado
Executive MBA bilingüe
OBS Business School
Campus i seus: OBS Business School
Online Business School
Av. de Josep Tarradellas i Joan, 171, 175 08901 L'Hospitalet de Llogregat (Barcelona)
Sol·licita informació
X