Màster Universitari de Direcció Executiva d'Empreses (MBA) (UOC: centre adscrit EADA) (UOC)

5 Persones han demanat informació
1033 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Sol·licita informació
Universitat Oberta de Catalunya (UOC)
Màster Universitari de Direcció Executiva d'Empreses (MBA) (UOC: centre adscrit EADA) (UOC)
Sol·licita informació
Màster oficial
Oficial / homologat
On-line
90 crèdits
Consulteu el preu

Descripció

Fracciona fàcil!
EADA i UOC han unit esforços i experiència per desenvolupar el millor MBA Online en espanyol del món
  • En aliança amb EADA
  • Metodologia Learning by doing
  • Sessions de suport amb un Coaching Executiu
El màster universitari de Direcció Executiva d'Empreses (MBA Online) de UOC i EADA està enfocat a cobrir necessitats de les empreses i dels professionals en l'àmbit directiu. L'objectiu és preparar professionals perquè afrontin amb èxit el repte de progressar en la seva carrera professional i millorar les seves capacitats de lideratge i direcció, aportant valor a l'organització on treballen.
El màster universitari de Direcció Executiva d'Empreses (MBA Online) de UOC i EADA disposa d'un pla de formació per a perfeccionar les teves competències directives, preparant-te per liderar equips en un nou entorn professional amb els coneixements previs necessaris per afrontar amb solvència el repte de l'directiu actual i ampliant la teva seguretat en un món altament competitiu.

Temari

Tipus de matèria - Crèdits
Obligatòries 20
Total 20

El màster universitari Global MBA ofereix un únic itinerari acadèmic que inclou un bloc d'assignatures que sumen setanta-vuit crèdits ECTS i un treball final de màster de dotze crèdits ECTS.

Competències per a les quals et prepara el curs

El programa està preparat per al desenvolupament de capacitats pràctiques d'ús i construcció de sistemes d'intel·ligència de negoci i dades massius, dins d'un marc conceptual propi basat en les bones pràctiques i el coneixement científic. El disseny d'aquesta titulació pròpia segueix les recomanacions i la metodologia de l'Espai Europeu d'Ensenyament Superior (EEES) i per tant es basa en l'adquisició de competències per al treball professional en empreses privades i organitzacions públiques.

Destinataris

Aquest màster està especialment dirigit a perfils professionals dels mitjans audiovisuals o graduats en comunicació audiovisual, cinema o titulacions relacionades que vulguin desenvolupar una carrera professional en els àmbits de l'anàlisi, la gestió, el desenvolupament o la comercialització de projectes de cinema o televisió de gènere .

Requisits

Per cursar el màster universitari Global MBA (MBA Online) de UOC i EADA és recomanable haver realitzat algun dels estudis que es detallen a continuació:
• Titulació universitària dins dels àmbits d'Economia i Empresa, Ciències o Enginyeria.
• També es podran acceptar altres titulacions afins o equivalents segons la valoració de la comissió de titulació.
Amb l'objectiu de compensar les possibles deficiències formatives que hi pugui haver en cada cas, en funció de la titulació d'origen dels estudiants i de la seva experiència professional (mínim tres anys), es recomanarà / requerirà als estudiants la realització de crèdits de formació compensatòria de forma prèvia al màster o simultània.

Necessites informació sobre cursos? Truca'ns al 900 293 573

Trucada gratuïta de dilluns a divendres de 9h a 20h

Idiomes en els quals s'imparteix

Castellà.

Durada

Inici: 15 d'octubre del 2024.

Objectius

L'especialització té com a objectiu general la formació en l'anàlisi i el desenvolupament de projectes audiovisuals de gènere fantàstic i altres gèneres de la ficció contemporània.
Els objectius de formació són:
• Conèixer en profunditat les claus històriques, culturals i estètiques de el cinema i les arts audiovisuals de gènere fantàstic i afins.
• Descobrir les possibilitats existents per a la innovació en el gènere.
• Desenvolupar la capacitat de generar noves idees i projectes per a cinema i altres mitjans audiovisuals, tenint en compte les particularitats expressives, creatives i industrials de l'gènere.
• Desenvolupar la capacitat d'escriure guions i dissenyar els processos de preproducció d'un producte cinematogràfic o de qualsevol altre producte audiovisual.

Titulació obtinguda

El màster universitari de Direcció Executiva d'Empreses (MBA) és una titulació que ha estat verificada pel Consell d'Universitats, i la seva implantació ha estat autoritzada per la Generalitat de Catalunya, segons el que marca la legislació vigent. Els títols universitaris oficials de la UOC tenen validesa en tot el territori espanyol, produeixen efectes acadèmics plens i habiliten, si s'escau, per a la realització d'activitats professionals regulades, d'acord amb la normativa.

Perspectives laborals

Les sortides professionals dels participants en el màster universitari Global MBA UOC-EADA són molt àmplies. D'una banda, el coneixement de les àrees funcionals de les empreses els permet aconseguir llocs directius com a directors de departament o àrees de negoci en mitjanes o grans empreses. El coneixement estratègic de negoci els permet arribar a llocs directius a la direcció d'àrees de negoci específic o àrees comercials en empreses mitjanes o grans. La integració de coneixements, juntament amb l'experiència prèvia en habilitats directives i la capacitat d'anàlisi crítica aconseguit i la comprensió de l'entorn estratègic i de negoci, permet a les empreses la direcció de projectes en empreses internacionals.

Promocions

Fracciona fàcil!

Preu

Consulteu el preu
A consultar (beques, ajuts i finançament disponible).

Avantatges del curs

La qualitat d'aquest programa està avalada per l'AQU (Agència per a la Qualitat de l'Sistema Universitari de Catalunya) la qual assegura el rigor i el compliment dels estàndards exigits en l'EEES.

Professorat

Directors de el programa: Ramon González Cambray (UOC). David Roman (EADA).
Màster Universitari de Direcció Executiva d'Empreses (MBA) (UOC: centre adscrit EADA) (UOC)
Universitat Oberta de Catalunya (UOC)
Campus i seus: Universitat Oberta de Catalunya (UOC)
UOC, sede 22@
Rambla del Poblenou, 156 08018 Barcelona
Sol·licita informació
X