Cursos des de
6.500€ - 13.700€

Titulacions

34
0 Oficials 0%
34 Propies 100%

Metodologies

1
0 Presencials 0%
34 On-line 100%
0 Semi presencials 0%
0 A distància 0%
OBS Business School

OBS Business School

Sol·licita més informació
OBS Business School
Completa les dades del formulari per tal que el centre pugui contactar amb tu i informar-te de tots els detalls que necessitis
Cursos més populars
Campus, seus i serveis
OBS Business School neix el 2006 com la primera escola de negocis 100% en línia en llengua espanyola. Es funda en l'entorn del Grup Planeta, líder mundial en la publicació de continguts per al mercat de parla hispana i amb un important saber fer en e-learning, amb la col·laboració del partner estratègic: La Universitat de Barcelona, la principal universitat pública tant de Catalunya com d'Espanya amb els seus més de 560 anys d'història.
El nostre objectiu principal és formar directius i gestors de negoci que liderin companyies i institucions, sota un nou paradigma de gestió sostenible i innovadora. Per aconseguir-ho, a través dels nostres programes MBA, Màster i Postgrau posem a disposició dels professionals i empreses una formació integral en totes les àrees funcionals d'una organització, sempre amb la flexibilitat que ofereix la nostra metodologia online.

Una de les majors aportacions de OBS Business School ha estat el desenvolupament d'una metodologia flexible que permet als alumnes de conciliar la vida familiar, laboral i acadèmica. Gràcies a aquesta metodologia, registrada en el Registre de la Propietat Intel·lectual, els indicadors de seguiment i finalització d'estudis en OBS de mitjana són el 91%, quan la mitjana per a aquests programes segons AACSB (The Association to Advance Collegiate Schools of Business) no supera el 60%.

OBS cobreix la necessitat de formació contínua de qualitat sense barreres físiques, que permet compatibilitzar el desenvolupament professional que exigeixen avui en dia els mercats amb la nostra vida personal.
    OBS Business School
  • Online Business School
    C/ Aragó, 55 08902 Barcelona
Altres centres que poden interesar-te