Serveis

Beques
Biblioteca
Campus virtual
Laboratori
Pràctiques a empreses
Serveis de menjador / restauració

Descripció del centre

OBS Business School neix el 2006 com la primera escola de negocis 100% en línia en llengua espanyola. Es funda en l'entorn del Grup Planeta, líder mundial en la publicació de continguts per al mercat de parla hispana i amb un important saber fer en e-learning, amb la col·laboració del partner estratègic: La Universitat de Barcelona, la principal universitat pública tant de Catalunya com d'Espanya amb els seus més de 560 anys d'història.
El nostre objectiu principal és formar directius i gestors de negoci que liderin companyies i institucions, sota un nou paradigma de gestió sostenible i innovadora. Per aconseguir-ho, a través dels nostres programes MBA, Màster i Postgrau posem a disposició dels professionals i empreses una formació integral en totes les àrees funcionals d'una organització, sempre amb la flexibilitat que ofereix la nostra metodologia online.
Una de les majors aportacions de OBS Business School ha estat el desenvolupament d'una metodologia flexible que permet als alumnes de conciliar la vida familiar, laboral i acadèmica. Gràcies a aquesta metodologia, registrada en el Registre de la Propietat Intel·lectual, els indicadors de seguiment i finalització d'estudis en OBS de mitjana són el 91%, quan la mitjana per a aquests programes segons AACSB (The Association to Advance Collegiate Schools of Business) no supera el 60%.
OBS cobreix la necessitat de formació contínua de qualitat sense barreres físiques, que permet compatibilitzar el desenvolupament professional que exigeixen avui en dia els mercats amb la nostra vida personal.

Característiques

Avantatges d'estudiar en aquest centre
OBS col·labora amb més de 1.000 empreses i amb moltes d'elles ha intensificat la seva col·laboració a través del conveni "Empreses i entitats col·laboradores"
Aquesta relació entre OBS i el teixit empresarial permet la constant actualització dels programes acadèmics amb l'objectiu d'aconseguir que donin resposta a les diferents necessitats de les corporacions. OBS col·labora amb les empreses en diferents línies:
  • Recruitment com a valor diferencial: les empreses "partners" de OBS Business School confien en els nostres participants per ser els líders de les seves companyies arreu del món. Per a això proporcionem assessorament individual als antics alumnes sobre tots els aspectes de la seva vida professional.
  • Networking: des OBS promovem la interacció directa entre les empreses i els participants dels nostres programes, a través d'espais d'intercanvi com conferències, col·loquis, congressos o fòrums sota el lema sempre de "compartir experiències".
  • Col·laboració Acadèmica per a la creació i desenvolupament de casos acadèmics empresarials: intercanvi de directius com a ponents, conferenciants, moderadors o membres del claustre de OBS. A més de la creació d'espais de recerca, desenvolupament i intercanvi de coneixement entre l'empresa i OBS Business School canalitzats a través de la participació de Consells Assessors de les diferents àrees, conferències, tallers, reunions directives ...
Experiència
OBS forma part de Planeta Formació i Universitats, una de les xarxes internacionals d'institucions educatives més importants del món. Creada en 2003 com a xarxa d'institucions educatives internacionals, Planeta Formació i Universitats representa el compromís del Grupo Planeta amb l'educació universitària i la formació professional i contínua.
L'experiència de OBS Business School ha permès que les seves dues MBA (el Executive MBA i el Global MBA) siguin reconeguts per Financial Times entre els millors MBA en línia del món.
A més, han tornat a ser reconeguts en 2015 com la millor escola de negocis en línia en espanyol per el “Rànquing Iberoamericà de Formació En línia” per cinquè any consecutiu
Requisits d'admissió
L'objectiu fonamental del procés d'admissió de OBS Business School és assegurar la idoneïtat dels candidats. Tots els participants han d'obtenir el màxim profit d'aquesta experiència d'aprenentatge, a través d'un context en el qual sigui possible desenvolupar una relació a llarg termini amb companys de classe, professors i antics alumnes.
Després d'emplenar la sol·licitud d'admissió d'un dels nostres programes, rebràs un e-mail amb informació sobre l'Escola i un membre del Departament d'Admissions es posarà en contacte amb tu per a poder iniciar el procés d'admissió. Havent superat l'entrevista personal amb èxit, hauràs de lliurar tota la documentació requerida per a continuar el procés d'admissió i poder certificar que compleixis amb els requisits del perfil de l'estudiant.
Després de la celebració d'un Comitè d'Admissions, si és positiu, podràs inscriure't i matricular-te en el programa sol·licitat.
Què ofereix aquest centre
En la categoria de programes, el Rànquing Iberoamericà de Formació Online en espanyol ha triat 6 màsters de OBS com els millors programes en línia de les seves categories. Es tracta del Global MBA (Millor MBA Online), Màster en Direcció de Màrqueting i Gestió Comercial (Millor Màster en Direcció de Màrqueting en línia), Màster en Direcció de Recursos Humans (Millor Màster en Direcció de Recursos Humans en línia), Màster en Project Management (Millor Màster en Project Management en línia), Màster en Supply Chain Management & Logistics (Millor Màster en Supply Chain Management en línia) i Màster en Direcció Financera (Millor Màster en Direcció Financera online).

La seva oferta formativa inclou:
  • MBAs i Màsters per a liderar totes les àrees de l'empresa
  • Màsters en innovació, enterpreneurship i data management
  • Màsters en direcció i gestió especialitzats en el sector salut
A qui es dirigeix
Els programes formatius de OBS Business School es dirigeixen principalment a:
  • Directius i gestors de negoci que liderin companyies i institucions, sota un nou paradigma de gestió sostenible i innovadora.

Campus i seus

Online Business School
Av. de Josep Tarradellas i Joan, 171, 175 08901 L'Hospitalet de Llogregat (Barcelona)

Altres centres que et poden interessar

OBS Business School
X