Executive MBA (semipresencial)

5 Persones han demanat informació
1036 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Informa't sobre les condicions
Sol·licita informació
EAE Online Blended
Executive MBA (semipresencial)
Sol·licita informació
Màster
On-line | Semi-presencial | Distància
Barcelona
Consulteu el preu

Descripció

L'Executive MBA és un programa exigent orientat a la gestió del canvi que de forma constant ha de generar la direcció de les empreses en un entorn canviant i cada vegada més competitiu. Ofereix una visió estratègica global de l'empresa i impulsa l'excel·lència en l'alta direcció.
El màster Executive MBA d'EAE proporciona els coneixements tècnics i les habilitats necessàries per accelerar el desenvolupament directiu.
beneficis:
• Casos pràctics: L'escola posa a disposició dels alumnes casos documentats d'empreses reconegudes a nivell nacional i internacional. L'estudi d'aquests casos facilita l'aprenentatge i amplia la capacitat de resposta davant les múltiples situacions que es poden donar en una companyia. No només proporcionen cert bagatge per anticipar possibles conflictes, també permet detectar oportunitats i veure com seria la manera més efectiva de gestionar-les.
• Alumni: Alumni EAE és una comunitat formada per estudiants, claustre i comunitat empresarial que té la missió d'assessorar en temes acadèmics i professionals. També organitza esdeveniments formatius on es reuneixen estudiants i professionals en actiu que busquen actualitzar coneixements. En ocasions, fruit de les activitats organitzades, sorgeixen ocasions d'emprendre nous projectes, el que posa de manifest la importància que el networking té per Alumni.
• Es poden beneficiar d'aquest servei tots els alumnes i antics alumnes de l'escola, que ja sumen 74.000.
• Activitats d'EAE: EAE Business School té la seva pròpia agenda d'activitats, entre les que podreu trobar conferències, seminaris, trobades virtuals, entre d'altres.
• Carreres professionals: L'escola té un Servei de carreres professionals per orientar els alumnes a l'hora de buscar noves oportunitats. Es tracta d'un departament que compta amb professionals experimentats en buscar opcions per satisfer les aspiracions dels estudiants, sempre en contrast amb la realitat del mercat.

Temari

Temari:
• Estratègia Empresarial
• Màrqueting
• Comptabilitat
• Control de Gestió
• Recursos Humans
• Logística empresarial
• Habilitats directives
Els alumnes tenen la possibilitat de realitzar l'EMBA amb una intensificació sectorial específica. Aquesta intensificació està vinculada al Treball Final de Màster i permet a l'alumne aprofundir o complementar els seus coneixements del sector seleccionat.
Els sectors que podrà triar són:
• Sociosanitari.
• Empreses de serveis.

Destinataris

El Màster EMBA, fonamentalment pràctic, es dirigeix a directius i empresaris amb experiència que desitgen:
• Potenciar i desenvolupar les seves capacitats directives.
• Afrontar amb èxit les noves tendències de l'entorn.
• Millorar i impulsar la seva carrera professional.
• Gestionar de forma eficaç les diferents àrees de la gestió empresarial.
• Enfortir els seus coneixements en gestió empresarial i les habilitats directives essencials per a la presa de decisions.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Metodologia

La metodologia semipresencial o blended combina els avantatges de la formació presencial amb la flexibilitat de la formació a distància en línia a través del campus virtual. L'intercanvi d'experiències amb els professors i altres alumnes, el treball en equip i els recursos d'aprenentatge a l'abast dels participants asseguren la millora contínua i l'aplicació immediata del que s'ha après.

Promocions

EAE ofereix condicions especials de finançament i beques per als candidats admesos en els programes i màsters d'EAE.

Beca Desenvolupament Integral Pimes
Dins del seu projecte de formació empresarial superior, EAE ofereix respostes a les necessitats de les pimes. L'enfortiment i la implementació d'estratègies de millora de la competitivitat, el desenvolupament integral de les organitzacions i de les persones que les formen són elements clau en la nostra institució.

Beca Dona Directiva
Més d'un 40% dels nostres estudiants són dones amb una edat mitjana de 33 anys. Aquesta dada constata la capacitat d'EAE per formar alumnes que estan en plena maduresa professional i personal i que necessitin compaginar les seves activitats familiars, personals i formatives. Amb l'objectiu d'enfortir, impulsar i consolidar l'activitat professional de la dona, EAE presenta un programa d'ajudes per a aquest segment professional. Es valorarà el potencial directiu i la capacitat de lideratge de la candidata com dues qualitats indispensables per a l'estudi de la seva candidatura.

Beca Discapacitat Acreditada
Per tal de fomentar i contribuir al desenvolupament professional de les persones amb discapacitat, EAE posa en marxa un programa d'ajudes per a aquest col·lectiu.

Beca Excel·lència Acadèmica EAE
EAE distingirà als alumnes amb millor expedient acadèmic. Els candidats que acreditin tenir un expedient acadèmic superior a un 9,5 de mitjana podran accedir a la Beca Excel·lència Acadèmica EAE.

Beca Emprenedors
Dirigida a gerents de pimes, autònoms i professionals que vulguin iniciar un projecte empresarial.

Beca Directius
Orientada a directius, quadres mitjans i professionals qualificats diversos que aspirin a posicions de responsabilitat.
Executive MBA (semipresencial)
EAE Online Blended
Campus i seus: EAE Online Blended
EAE Online Blended Barcelona
(Barcelona)
Sol·licita informació
X