Iniciació a la cata

1030 Persones estan visitant aquest curs
Preu 39 €
Sol·licita informació
Creative Signatures
Iniciació a la cata
Sol·licita informació
Curs
On-line
Preu 39 €

Descripció

Inicia't amb aquest curs de tast en línia de Meritxell Falgueras

En aquest curs de tast online la sommelier Meritxell Falgueras, reuneix tot el contingut necessari perquè, sabent molt o poc sobre vins, puguis tenir una visió extensa i detallada de l'univers dels vins, per poder així gaudir-lo al màxim amb els teus. Aquest curs de tast et permetrà descobrir l'origen i història dels diferents vins, iniciar-te al món del tast i aprendre a servir i beure les diferents varietats.

També pots comprar el curs amb el Kit 5 ampolles de vi.

En aquest curs aprendràs

Els primers passos del curs de tast ens introduiran en la longeva història del vi donant peu a una millor comprensió d'aquesta beguda, considerada sagrada per moltes cultures, i que ens servirà de base per al desenvolupament del curs.

Es prosseguirà a definir amb claredat els conceptes bàsics associats al tast del vi i el seu entorn per després aprofundir en el món de la degustació i les tècniques que utilitzen els experts per definir les qualitats d'un vi.

El curs de tast contempla el món del vi en la seva totalitat, de manera que s'explicarà tot el procés de producció i elaboració així com els detalls que durant el procés tenen efectes en la configuració de la qualitat resultant d'un vi. Això contempla coneixements dels cicles de vida de les vinyes i el seu cultiu, sobre la verema, els tipus de raïm i la seva composició, zones vinícoles del món segons la geografia ... El curs de tast també està compost per una introducció a l'enologia, la ciència, tècnica i art de produir un vi i les diferències per tipologia del vi. Com es produeix el vi blanc? Aquest curs et dóna la resposta.

Després vam passar al tast de vins blancs, rosats i negres on Meritxell Falgueras ens guiarà pas a pas perquè tots els nostres sentits (vista, olfacte, gust, oïda i tacte) puguin gaudir i detectar les diferències entre vins.

Finalment no oblidarà explicar tots els detalls del servei del vi i el seu entorn. Com servir-lo, la temperatura per a cada vi, la cristalleria, les tipologies d'ampolles, en definitiva, tots els atributs a tenir en compte en el moment de degustar-lo, tot acompanyat amb consells sobre maridatges, curiositats del món del vi, les seves bondats i defectes ...

Temari

Història del vi
     Teoria del tast
     Els sentits de la degustació

  •              Vista i olfacte
  •              Gust, tacte i oïda
  •              Defecte del vi

     De l'arrel a la zepa
     Vins blancs i negres clàssics del món
     vinificació
     El tast de vins

  •              Tast de vins blancs
  •              (Exemple pràctic) Tast de vi blanc
  •              Tast de vins rosats
  •              (Exemple pràctic) Tast de vi rosat
  •              Tasts de vins negres
  •              (Exemple pràctic) Tast de vi negre

     L'art del servei
     Comiat

Destinataris

Aquest curs de tast online va dirigit a professionals o simplement amants del món del vi que vulguin adquirir aquelles bases, coneixements i nocions per evolucionar amb criteri en l'estudi del vi.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Metodologia

Amb Creative Signatures podràs seguir els cursos ONLINE des del teu cuina, casa, restaurant o bar, al teu ritme ia la teva manera, quan, com i tantes vegades com vulguis. Tot el contingut estarà sempre disponible per a tu des de qualsevol dispositiu amb connexió a internet. I a més comptes amb un fòrum liderat per un expert professional que respondrà els teus dubtes. Deixa que els nostres autors entrin a la teva cuina amb les lliçons en vídeo d'alta qualitat. Descarrega, guarda i imprimeix el material de suport amb tots els apunts imprescindibles per li curs Visualitza les receptes originals dels autors en detall, llistes per descarregar i arxivar. Interactua amb altres alumnes en els fòrums moderats per experts que us guiaran i respondran els vostres dubtes. Tots els continguts, lliçons, materials i receptes estaran sempre disponibles per a tu en qualsevol moment i lloc, tantes vegades com vulguis. Quan finalitzes el curs obtens un certificat CreativeSignatures amb el teu nom.

Titulació obtinguda

Certificat Creative Signtatures.

Promocions

Material per al curs

* Suggeriment per realitzar el tast

Tipus de copes per tastar:

  •          Per a tots els vins: Copes tipus Tastavins.
  •          Per tipus de vi: Borgonya per als blancs. Chianti per als rosats. Bordeus per als negres.


Tipologia de vins per al tast:
  •          Vins blancs: (1) aromàtic de Riesling o Sauvignon Blanc. (2) Chardonnay fermentat en bóta.
  •          Vins rosats: (1) Rosat de l'any. (2) Rosat amb criança.
  •          Vins negres: (1) Vi negre jove de 1 o 2 anys (2) Un vi amb reserva o gran reserva.




Musica utilitzada en el curs: Son - D'CALLAOS

Inclou:

         1h i 45 'de vídeo
         10 lliçons
         materials teòrics
         tast pràctica
         Certificat del curs
Iniciació a la cata
Creative Signatures
Campus i seus: Creative Signatures
Creative Signatures
08193 (Barcelona)
Sol·licita informació
X