Màster en Direcció de Recursos Humans

1096 Persones estan visitant aquest curs
Preu 13.900 €
Sol·licita informació
EADA Business School
Màster en Direcció de Recursos Humans
Sol·licita informació
Màster
Presencial
Barcelona
11 mesos
Preu 13.900 €

Descripció

El que seràs capaç de fer ...
Desenvoluparàs les competències clau que et permetran dissenyar i implementar un Pla Estratègic de RRHH d'acord a el negoci i consolidar la teva posició de Lideratge a la Direcció de RRHH en una organització.
• Adquirir una visió àmplia de l'negoci que et permeti participar de la direcció estratègica i poder identificar així les prioritats pel que fa a l'Capital Humà.
• Utilitzar els indicadors clau, ja sigui des de l'explotació de HR Analytics com a models econòmic-financers per assegurar la presa de decisions i el mesurament de la tornada de la inversió en els projectes de l'àrea.
• Adquirir una visió global de les diferents polítiques de Recursos Humans que et permeti realitzar un adequat disseny i assegurar la seva implementació.
• Desenvolupar la capacitat de Lideratge de persones i equips, així com les habilitats relacionals necessàries per generar major impacte i influència en l'organització.
• Desenvolupar el teu potencial com a directiu gràcies a un procés individualitzat de Coaching Executiu.
• Transferir els aprenentatges adquirits en el programa realitzant un Pla Estratègic de Recursos Humans en equip basat en una de les empreses d'un participant de l'Master.fol
• Compartir experiències amb participants d'altres àrees funcionals gràcies a la proposta de electives que s'ofereixen a la InterWeek.
Podràs preparar-te per l'acreditació internacional en RR. HH. SHRM. Manum, partner educatiu de SHRM (Society for Human Resource Management) a Espanya, realitza la formació per optar a la certificació líder dels professionals de RR. HH. en les seves dues modalitats: SHRM - Certified Professional (CP) i SHRM Sènior Certified Professional (SCP).

Temari

Estructura:
• Lideratge de recursos humans com a soci estratègic de l'negoci.
o Visió global de negoci.
o Estratègia de recursos humans.
o Lideratge transformador.
• Interweek
o Business Project
o Pla estratègic de recursos humans
• Tutories i presentacions parcials
o Desenvolupament de l'lideratge
o Sessions individuals d'Executive Coaching

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Idiomes en els quals s'imparteix

Espanyol.

Durada

Inici: octubre 2021.

Promocions

• Per antics alumnes s'oferiran descomptes de el 10% a l'25% depenent de el programa previ realitzat.
• Beques: La Fundació Privada Universitària EADA, a través del seu Programa de Beques, facilita el desenvolupament i el creixement de la carrera professional dels candidats, ja sigui pel seu perfil professional, trajectòria o objectius futurs.
• Opcions de finançament disponibles.

Avantatges del curs

Catenon col·labora amb EADA Careers a fi de facilitar el contacte dels participants de el programa Màster Executiu en Direcció de Recursos Humans amb el seu mercat ocupador. D'aquesta manera, els participants podran disposar d'una entrevista amb un consultor especialitzat. Assessorament de carrera professional. Executive Coaching. Associació d'antics alumnes Alumni.

Borsa de treball

Tindràs accés a l'portal d'ofertes laborals on reclutadors, empreses i headhunters de tot el món publiquen les seves necessitats per incorporar nou talent.

Professorat

Directora de el programa: Emma de Llanos Serra Membre de l'Jurat dels Premis Capital Humà a la Gestió de Recursos Humans. Conferenciant i professora visitant en diferents institucions acadèmiques i associacions empresarials. La seva trajectòria professional s'ha centrat en consultoria, acompanyant processos de canvi empresarial i realitzant intervencions en programes de Desenvolupament Directiu per a empreses com Abertis, Iberdrola, Mango, Bon Preu, Novartis, etc ... Actualment és Directora d'Executive Education d'EADA, així com Professora i Directora de l'Màster Executiu en Direcció de Recursos Humans. De la seva experiència en consultoria i investigació, va sorgir la creació d'el Programa Avançat: HR Business Partner de EADA. Ha publicat en revistes especialitzades de Psicologia, Antropologia Cultural i Management, i ha col·laborat en diversos llibres com "Manual d'Directiu Eficaç", "Ampliant el pastís" i "Tant escreix tant vals". És llicenciada en Psicologia per la UB.

Horari

Dimarts tarda de 18h a 22h.
Màster en Direcció de Recursos Humans
EADA Business School
Campus i seus: EADA Business School
EADA Business School
C/ Aragó, 204 08011 Barcelona
Sol·licita informació
X