MBA en Hospitality i Turisme

1014 Persones estan visitant aquest curs
Més de 10.000 €
Sol·licita informació
Ostelea Distància
MBA en Hospitality i Turisme
Sol·licita informació
Màster
On-line | Semi-presencial | Distància
Barcelona
60 crèdits
Més de 10.000 €

Descripció

La conjuntura turística actual està dominada pel creixement, la transformació del sector i laparició de nous reptes. Això suposa noves oportunitats per als professionals ben preparats i amb mentalitat innovadora. Però per treure partit a aquesta època de canvis cal un pla de negoci que aporti estratègia i capacitat analítica.
En aquest context, un dels sectors amb més creixement i una alta demanda de professionals és el de l'Hospitality & Tourism Management. El Màster d'Hospitality & Tourism Management d'Ostelea està dissenyat per facilitar el desenvolupament com a gestors dels professionals del sector, i també per impulsar aquells que aspiren a ocupar aquests llocs de responsabilitat de manera que puguin assolir el seu objectiu.
És un màster que potencia les capacitats directives i millora la competitivitat i les perspectives de desenvolupament professional dels alumnes. És l'eina ideal per facilitar l'especialització en hospitality management a postgraduats universitaris amb vocació de desenvolupament professional en aquest sector. També és un sistema molt efectiu per fomentar l'esperit emprenedor en projectes relacionats amb l'hospitality, ja que aporta les competències necessàries per col·locar el producte i/o el negoci al mercat en les degudes condicions de solvència, rendibilitat, atractiu per al consumidor i competitivitat.
L'MBA a Hospitality & Tourism Management forma especialistes capaços d'entendre i explotar les oportunitats que les noves tecnologies i les xarxes socials ofereixen per desenvolupar negocis innovadors i que facin virtual/digital una fortalesa.

Temari

  • Mòdul 1. Estratègia empresarial
  • Mòdul 2. Màrqueting i comercialització
  • Mòdul 3. Direcció d'operacions
  • Mòdul 4. Habilitats directives
  • Treball Final de Màster

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Prova d'accés

El procés d'admissió inclou una entrevista personal.

Titulació obtinguda

El participant que completi amb èxit el programa MBA a Hospitality i Turisimo obtindrà la triple titulació: El títol MBA a Hospitality & Tourism Management, per Ostelea, Tourism Management School. MBA a Hospitality & Tourism Management, per EAE Business School. La titulació de la Universitat de Lledia.

Perspectives laborals

En finalitzar el màster, l'alumne podrà exercir en: Direcció o gerència d'hotel o d'altres empreses de restauració i de turisme. Responsable d'àrees funcionals en empreses turístiques o director supervisor operatiu. Direcció corporativa a empreses turístiques i hoteleres, en qualsevol de les seves àrees funcionals. Direcció d'empreses del sector turístic en general. Llocs de responsabilitat en empreses privades o públiques del sector. Càrrecs en empreses vinculades a la indústria hotelera i turística, en ofertes complementàries, de màrqueting i comercialització. Emprenedor en negocis del sector turístic o relacionats amb el mateix. Consultor / assessor turístic i hoteler.

Promocions

  • Beques disponibles.
  • Finançament i programes dajuda econòmica.
MBA en Hospitality i Turisme
Ostelea Distància
Campus i seus: Ostelea Distància
Ostelea
C/ Aragó, 55 08015 Barcelona
Sol·licita informació
X