Curs Professionalitzador d'Analítica Web, Monitorització, Posicionament i Màrqueting a Cercadors (UOC)

Curs
On-line
4 mesos
Consulteu el preu

Descripció

Matrícula oberta!
El curs d'Analítica Web, Monitorització, Posicionament i Màrqueting a Cercadors us ofereix una visió de 360 graus per poder dur a terme accions de màrqueting en cercadors i mitjans socials basats en estratègies d'analítica i monitorització.
Canvia el teu futur professional. Matricula't ara!
Converteix-te en professional d'Analítica Web, Monitorització, Posicionament i Màrqueting a Cercadors en 4 mesos.
Aprèn amb professorat amb àmplia experiència al sector.
Accedeix a la borsa de treball internacional de la UOC.
Ara amb finançament 100% sense interessos.
Per què escollir aquest programa?
Els cercadors són una destinació massiva per resoldre problemes i necessitats. És una oportunitat per a marques i organitzacions de fer-se visibles just allà on els usuaris busquen, i en el moment concret en què sorgeix una necessitat. Aquesta assignatura desenvolupa les tècniques tant de SEO com de SEM per optimitzar els espais de la marca -blogs; fòrums; perfils socials com Facebook, LinkedIn, Twitter i Google Plus; marcadors socials; sistemes de geolocalització com Google Place, Google Maps o Foursquare, i plataformes de vídeo com YouTube i Vimeo—, per tal d'atreure un nombre més gran d'usuaris. Aquest mètode és comunament anomenat optimització en mitjans socials ( social media optimization, SMO). També analitza com aquests mitjans socials amplien l'impacte de les accions de màrqueting, les fases que cal seguir per definir una estratègia i el posicionament a la xarxa, com utilitzar cada plataforma (màrqueting a mitjans socials) i com el coneixement de l'analítica web facilita el mesurament, avaluació i explicació de les dades obtingudes.

Competències per a les quals et prepara el curs

Comprendre i valorar els aspectes clau de l'analítica web per trobar els indicadors clau de rendiment, definir-ne els objectius, establir un quadre de comandament i interpretar els resultats per convertir les dades en accions. Saber analitzar un lloc web per poder definir i implantar un pla SEO amb èxit, monitoritzar-lo i mantenir els resultats del pla mitjançant el seguiment. Dissenyar, planificar, configurar i executar campanyes SEM a cercadors i xarxes de display, des de la definició d'objectius i aplicació dels formats disponibles fins al mesurament de resultats. Comprendre i valorar els aspectes clau del web social i de l'optimització en mitjans socials per idear, planificar i implantar una estratègia a les xarxes socials.

Metodologia

Metodologia 100% online.

Idiomes en els quals s'imparteix

Castellà.

Durada

Data d'inici: 23 de febrer 2024.

Objectius

  • Planificar un pla de màrqueting electrònic per a una empresa, des dels objectius i les eines que cal utilitzar fins a la seva implantació.
  • Aplicar les eines que proporciona l'entorn web 2.0 en el desenvolupament d'estratègies de màrqueting i comunicació persuasiva al web col·laboratiu.
  • Triar apropiadament les eines de comunicació i promoció en línia més adequades per a cada situació.
  • Comprendre i valorar els aspectes clau en el disseny i l'execució d'una botiga en línia per al desenvolupament posterior, des de la captació d'usuaris fins a la venda i posterior fidelització.
  • Comprendre i valorar els aspectes clau del web social i assumir els fonaments dels mitjans socials per determinar una estratègia d'optimització i presència a les xarxes socials.
  • Comprendre i valorar els aspectes clau de l'analítica web per trobar els indicadors clau de rendiment, definir-ne els objectius, establir un quadre de comandament i interpretar els resultats per convertir les dades en accions.
  • Saber analitzar un lloc web per poder definir i implantar un pla SEO amb èxit, monitoritzar-lo i mantenir els resultats del pla mitjançant el seu seguiment.
  • Dissenyar, planificar, configurar i executar campanyes SEM a cercadors i xarxes de display, des de la definició d'objectius i aplicació dels formats disponibles fins al mesurament de resultats.
  • Comprendre i valorar els aspectes claus del web social i de l'optimització en mitjans socials per idear, planificar i implantar una estratègia de mitjans socials.

Titulació obtinguda

Titulació pròpia Certificat UOC de Formació Contínua.

Promocions

Pagament fraccionat en quotes.

Preu

Consulteu el preu
A consultar (beques, ajuts i finançament disponible).

Avantatges del curs

Acompanyament personalitzat.

Borsa de treball

Accedeix a la borsa de treball internacional de la UOC.

Professorat

Aprèn amb professorat amb àmplia experiència al sector.
Curs Professionalitzador d'Analítica Web, Monitorització, Posicionament i Màrqueting a Cercadors (UOC)
Universitat Oberta de Catalunya (UOC)
Campus i seus: Universitat Oberta de Catalunya (UOC)
UOC, sede Central
Avinguda del Tibidabo, 39-43 08035 Barcelona
UOC, sede 22@
Rambla del Poblenou, 156 08018 Barcelona
Cursos més populars
X