Programa Superior en Direcció de Recursos Humans (semipresencial)

1052 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Informa't sobre les condicions
Sol·licita informació
EAE Online Blended
Programa Superior en Direcció de Recursos Humans (semipresencial)
Sol·licita informació
Curs
Semi-presencial
Barcelona
Consulteu el preu

Descripció

El Programa Superior en Direcció de Recursos Humans -PDRH- proporciona els coneixements pràctics necessaris per a desenvolupar amb èxit les competències demandades en un professional dels Recursos Humans.
El programa s'adreça especialment a professionals de petites i mitjanes empreses, que solen tenir un dèficit important en aquesta àrea en no disposar d'un departament específic de recursos humans.
L'intercanvi d'experiències amb els professors i altres alumnes, el treball en equip i els recursos d'aprenentatge a l'abast dels participants asseguren la millora contínua i l'aplicació immediata del que s'ha après.

Temari

  • Direcció estratègica de Recursos Humans
  • Gestió de persones
  • Negociació i comunicació a les organitzacions
  • Eines de RRHH
  • Eines de desenvolupament professional

Destinataris

El programa s'adreça especialment a professionals de petites i mitjanes empreses, que solen tenir un dèficit important en aquesta àrea en no disposar d'un departament específic de recursos humans.

Necessites informació sobre cursos? Truca'ns al 900 293 573

Trucada gratuïta de dilluns a divendres de 9h a 20h

Metodologia

La metodologia semipresencial o blended combina els avantatges de la formació presencial amb la flexibilitat de la formació a distància - en línia a través del campus virtual. Classes presencials Amb les classes presencials, els alumnes reforcen els aprenentatges adquirits i realitzen presentacions i casos pràctics en grup, al mateix temps que intercanvien i comparteixen experiències que els seran molt útils al llarg de la seva carrera professional. Tutories personalitzades one to one Amb la tutoria personal one to one, l'alumne disposa del suport personal d'un expert amb el que podrà aprofundir en un tema del programa, desenvolupar el seu projecte final i / o realitzar sessions de coaching.

Titulació obtinguda

Els alumnes que completin amb èxit el programa obtindran una doble titulació de: Campus Barcelona: EAE + UB Campus Madrid: EAE + Universidad Rey Juan Carlos

Promocions

EAE ofereix condicions especials de finançament i beques per als candidats admesos en els programes i màsters d'EAE.

Beca Desenvolupament Integral Pimes
Dins del seu projecte de formació empresarial superior, EAE ofereix respostes a les necessitats de les pimes. L'enfortiment i la implementació d'estratègies de millora de la competitivitat, el desenvolupament integral de les organitzacions i de les persones que les formen són elements clau en la nostra institució.

Beca Dona Directiva
Més d'un 40% dels nostres estudiants són dones amb una edat mitjana de 33 anys. Aquesta dada constata la capacitat d'EAE per formar alumnes que estan en plena maduresa professional i personal i que necessitin compaginar les seves activitats familiars, personals i formatives. Amb l'objectiu d'enfortir, impulsar i consolidar l'activitat professional de la dona, EAE presenta un programa d'ajuts per aquest segment professional. Es valorarà el potencial directiu i la capacitat de lideratge de la candidata com dues qualitats indispensables per a l'estudi de la seva candidatura.

Beca Discapacitat Acreditada
Per tal de fomentar i contribuir al desenvolupament professional de les persones amb discapacitat, EAE posa en marxa un programa d'ajuts per a aquest col · lectiu.

Beca Excel · lència Acadèmica EAE
EAE distingirà als alumnes amb millor expedient acadèmic. Els candidats que acreditin tenir un expedient acadèmic superior a un 9,5 de mitjana podran accedir a la Beca Excel · lència Acadèmica EAE.

Beca Emprenedors
Dirigida a gerents de pimes, autònoms i professionals que vulguin iniciar un projecte empresarial.

Beca Directius
Orientada a directius, quadres mitjans i professionals qualificats diversos que aspirin a posicions de responsabilitat.

Borsa de treball

Sí.
Programa Superior en Direcció de Recursos Humans (semipresencial)
EAE Online Blended
Campus i seus: EAE Online Blended
EAE Online Blended Barcelona
(Barcelona)
Sol·licita informació
X