EAE Online - Blended

Programa Superior en Direcció de Recursos Humans (semipresencial)

EAE Online - Blended

Curs
Semi-presencial
  • Barcelona

Descripció

El Programa Superior en Direcció de Recursos Humans-PDRH-proporciona els coneixements pràctics necessaris per desenvolupar amb èxit les competències demandades en un professional dels Recursos Humans.L'intercanvi d'experiències amb els professors i altres alumnes, el treball en equip i els recursos d'aprenentatge a l'abast dels participants asseguren la millora contínua i l'aplicació immediata d'allò après.En finalitzar el programa, l'alumne serà capaç de:
  •     Establir les polítiques de selecció, contractació i formació de la companyia.


  •     Planificar estratègies d'incentius salarials, confeccionar nòmines i assegurances socials.


  •     Gestionar la comunicació interna de l'organització i, en general, desenvolupar totes les gestions pròpies de l'àrea de RRHH.


  •     Gestionar o dirigir el Departament de Recursos Humans.
Beneficis:- Doble titulació:Les persones que completin amb èxit el programa obtindran una doble titulació d'EAE - Escola d'Administració d'Empreses i d'IL3 - Universitat de Barcelona.- Carnet de l'alumne d'EAE i UB:Els alumnes matriculats disposen del carnet d'EAE - Escola d'Administració d'Empreses i de la Universitat de Barcelona, beneficiant-se dels avantatges i serveis d'ambdues.- Borsa de Treball:L'alumne interessat té a la seva disposició la borsa de treball d'IL3 - Universitat de Barcelona. L'accés a la borsa es realitza directament a través del campus virtual. La borsa de treball també està a disposició d'aquelles empreses que desitgen incorporar alumnes d'EAE en els seus processos de selecció.

Veure més

Temari del curs

Contingut del Programa

     Estratègia Empresarial
     recursos Humans
     Direcció de persones en l'Organització
     Lideratge i Competències Directives
     habilitats Directives
     Gestió d'Equips
     política retributiva
     Noves tendències en la Gestió del Capital Humà
Veure més

Destinataris

El programa s'adreça especialment a professionals de petites i mitjanes empreses, que solen tenir un dèficit important en aquesta àrea en no disposar d'un departament específic de recursos humans.

Metodologia

La metodologia semipresencial o blended combina els avantatges de la formació presencial amb la flexibilitat de la formació a distància - en línia a través del campus virtual.
Classes presencials

Amb les classes presencials, els alumnes reforcen els aprenentatges adquirits i realitzen presentacions i casos pràctics en grup, al mateix temps que intercanvien i comparteixen experiències que els seran molt útils al llarg de la seva carrera professional.
Tutories personalitzades one to one

Amb la tutoria personal one to one, l'alumne disposa del suport personal d'un expert amb el que podrà aprofundir en un tema del programa, desenvolupar el seu projecte final i / o realitzar sessions de coaching.

Titulació obtinguda

Les persones que completin amb èxit el programa obtindran una doble titulació d'EAE Escola d'Administració d'Empreses i d'IL3 Universitat de Barcelona.

Promocions

EAE ofereix condicions especials de finançament i beques per als candidats admesos en els programes i màsters d'EAE.Beca Desenvolupament Integral Pimes

Dins del seu projecte de formació empresarial superior, EAE ofereix respostes a les necessitats de les pimes. L'enfortiment i la implementació d'estratègies de millora de la competitivitat, el desenvolupament integral de les organitzacions i de les persones que les formen són elements clau en la nostra institució.Beca Dona Directiva

Més d'un 40% dels nostres estudiants són dones amb una edat mitjana de 33 anys. Aquesta dada constata la capacitat d'EAE per formar alumnes que estan en plena maduresa professional i personal i que necessitin compaginar les seves activitats familiars, personals i formatives. Amb l'objectiu d'enfortir, impulsar i consolidar l'activitat professional de la dona, EAE presenta un programa d'ajuts per aquest segment professional. Es valorarà el potencial directiu i la capacitat de lideratge de la candidata com dues qualitats indispensables per a l'estudi de la seva candidatura.Beca Discapacitat Acreditada

Per tal de fomentar i contribuir al desenvolupament professional de les persones amb discapacitat, EAE posa en marxa un programa d'ajuts per a aquest col · lectiu.Beca Excel · lència Acadèmica EAE

EAE distingirà als alumnes amb millor expedient acadèmic. Els candidats que acreditin tenir un expedient acadèmic superior a un 9,5 de mitjana podran accedir a la Beca Excel · lència Acadèmica EAE.Beca Emprenedors

Dirigida a gerents de pimes, autònoms i professionals que vulguin iniciar un projecte empresarial.Beca Directius

Orientada a directius, quadres mitjans i professionals qualificats diversos que aspirin a posicions de responsabilitat.

Sí, m'interessa

conèixer tots els detalls, preus, beques, dates i places disponibles

Programa Superior en Direcció de Recursos Humans (semipresencial)

Per contactar has d'acceptar la política de privacitat
Enviant aquest formulari accepteu rebre informació periòdica d'Educaweb relacionada amb aquests cursos.
També et recomanem aquests cursos

Programa Superior en Direcció de Recursos Humans (semipresencial)