Sol·licita informació
Centro de Estudios Superiores de la Industria Farmacéutica (CESIF)

Centro de Estudios Superiores de la Industria Farmacéutica (CESIF)

Sol·licita informació

Descripció del centre

El 1990 neix el Centre d'Estudis Superiors de la Indústria Farmacèutica com a resultat de la presa de consciència de la necessitat que les empreses dels sectors farmacèutic, parafarmacèutic, alimentari, químic i afins tenen d'adaptar a les normatives i directrius impartides per la Comunitat Europea i que exigeixen el més alt nivell de qualitat.
Es tracta d'una institució educativa privada amb seus a Barcelona i Madrid, l'activitat se centra en la formació i consultoria de la indústria farmacèutica, parafarmacèutica, biotecnològica, alimentària, química, cosmètica i de tots aquells sectors afins a la sanitat.

CESIF manté acords institucionals amb empreses i universitats, que vetllen per la qualitat de l'ensenyament i col·laboren en la realització dels cursos. Algunes d'aquestes institucions són: Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició, CSIC, Farmaindustria, UNED, Col·legi Oficial de Químics de Madrid, Generalitat de Catalunya i la Universidad San Pablo.

Serveis

Beques
Borsa de treball
Campus virtual
Pràctiques a empreses

Característiques

Avantatges d'estudiar en aquest centre

• Els màsters compten amb el reconeixement de títol propi per Universitat CEU San Pablo.
• Els estudiants que ho desitgin podran realitzar un període de pràctiques en empreses dels sectors relacionats. El període mínim de les pràctiques és de 600 hores.
• Com a part complementària a tots els programes de postgrau de CESIF s'imparteix el Programa de Desenvolupament Personal, el qual està dissenyat per a la millora de l'perfil dels estudiants i la seva competitivitat en el mercat laboral, amb l'objectiu de facilitar la seva projecció professional. Cada estudiant rep un assessorament personalitzat a través dels professionals de l'departament de carreres professionals i els tutors especialitzats que imparteixen el programa.

Experiència

30 anys d'experiència i 8.300 professionals formats han convertit CESIF en una escola líder on es forma a professionals de la indústria farmacèutica, biotecnològica, alimentària, química i cosmètica.
CESIF ha col·laborat a la incorporació de més de l'90% dels seus titulats a el mercat laboral.

Model educatiu

Formació de postgrau en modalitat presencial i online especialitzada en els sectors de la indústria farmacèutica, parafarmacèutica, biotecnològica, alimentària, química, cosmètica i de tots aquells sectors afins a la sanitat.

Què ofereix aquest centre

• Els màsters inclouen pràctiques i accés a borsa d'ocupació.
• Oferta formativa en metodologia presencial i online.
• El professorat està format per professionals especialitzats en les diverses matèries que s'imparteixen.
• L'oferta formativa està formada per cursos de postgrau en modalitat presencial i online i cursos d'Executive Education.
• Beques i finançament preferencial a disposició de l'alumnat.

A qui es dirigeix

El perfil de l'alumnat variarà en funció de cada curs.

En els últims anys, la nostra institució s'ha posicionat com una de les institucions més innovadores de l'mercat educatiu iberoamericà en el Rànquing elaborat pel diari El Economista i diversos dels nostres màsters ocupen els primers llocs en el Rànquing de Millors Màsters del Diari El Mundo.

Emplena aquest formulari i el centre t'informarà de manera gratuïta sobre:

X