Trobeu el vostre curs ideal

9%

Què vols estudiar?

Orientació Acadèmica

Cercador de graus per notes de tall

Quines carreres puc estudiar?

Si vols saber a quins graus universitaris impartits a Catalunya tens més opcions d'accedir amb la teva nota d'admissió, consulta en aquest cercador les carreres a les quals podries entrar segons les últimes notes de tall.

Universitat

Graus
Universitaris
Notes de tall de graus

Com funciona el buscador?

El cercador disposa de camps que et permeten seleccionar la via d'accés per la qual t'incorpores a la universitat, ajustar la nota i filtrar per titulacions, universitat, comunitat autònoma, província i branca de coneixement. Així, podràs trobar la nota de tall de la titulació i centre que t'interessa o conèixer l'oferta d'estudis de grau i centres als quals pots optar a tot l'Estat, tenint en compte les teves preferències i la nota de tall de l'últim curs.

Les caixes de resultats contenen del nom de la titulació de la carrera en cada universitat, la facultat o centre on s'imparteixen i la seva ubicació. També t'informen de la nota de tall de l'últim any per la via d'accés seleccionada, l'historial de notes d'anys anteriors, així com la nota mínima i màxima d'aquells estudis en altres centres.

Recorda que les notes de tall poden variar d'una comunitat autònoma a una altra. Els resultats que mostri el cercador et permetran valorar opcions de mobilitat, ja que encara que la teva nota d'admissió no et permeti accedir a determinades carreres al lloc on resideixes, pot ser suficient per a cursar aquell estudi en altres regions de l'Estat.

Clicant sobre el nom de la titulació a les caixes de resultats trobaràs informació específica sobre el pla d'estudis, el perfil recomanat d'ingrés, les oportunitats d'inserció laboral i les universitats on pots cursar aquesta carrera, entre altres aspectes.

 A més, des del botó "Solicita información" podràs plantejar consultes per tal que els centres es posin en contacte amb tu i puguin donar-te la informació concreta que requereixis.


I si creus que encara necessites més orientació per a prendre la teva decisió, pots informar-te sobre els aspectes a tenir en compte per escollir uns estudis, així com explorar les diferents vies d'accés a la universitat, consultar el llistat de graus impartits a Catalunya organitzats per branques i informar-te sobre el procediment per fer la preinscripció a una carrera.