Gran Diploma Chef

1073 Persones estan visitant aquest curs
Preu 31.475 €
Sol·licita informació
Culinary Institute of Barcelona CIB
Gran Diploma Chef
Sol·licita informació
Postgrau
Presencial
Barcelona
1272 hores
Preu 31.475 €

Descripció

El Gran Diploma Xef de CIB és, segurament, el més reclamat pels alumnes i les alumnes més exigents. Es compon del combinat Diploma Xef, un Especialització Culinària d'entre les 6 disponibles així com l'especialització de Xef Executiu.
Aquest Diploma és la millor prova que l'alumne s'ha preparat i ha superat més de mil dues-centes hores lectives en el millor entorn acadèmic disponible i que, per tant, és prova que està altament qualificat per exercir de Xef o Xef Executiu a qualsevol cuina de la seva especialització o especialitzacions escollides.
Els alumnes, un cop acabat el programa accedeixen al programa CIB Pràcticum que els permet posar en valor els seus aprenentatges i adquirir encara més coneixement en els Stage Tutelats de 6 mesos en qualsevol dels més de 100 restaurants amb els que hi ha acord de col·laboració.
objectius:
• Capacitar l'alumne per a dissenyar, implementar i supervisar serveis culinaris en restaurants o en qualsevol altra empresa del sector de la restauració i la gastronomia.
• Capacitar l'alumne per desenvolupar noves propostes de producte, serveis en negocis de restauració propis o aliens.
• Adquirir una cultura culinària global que li permeti executar el seu treball en qualsevol cuina del món.
• Adquirir una visió integral de la cuina, les seves tècniques, metodologies, funcions i funcionalitats per poder dissenyar i proposar i executar millores organitzacionals.
• Adquirir la visió del futur de la gastronomia i del món de la restauració i assumir les habilitats que exigeix ??ser Xef al segle XXI.
• Desenvolupar habilitats i actituds pròpies per al treball en equip.
• Potenciar les actituds i adquirir metodologia per al desenvolupament de la creativitat i la innovació a la cuina.
• Adquirir els coneixements, les habilitats i les actituds per esdevenir protagonista del teu propi futur en el món de la cuina professional.
• Adquirir la visió i el llenguatge empresarial i de negoci de la cuina i del restaurant
• Incorporar una actitud pròpia d'un líder capaç de dissenyar, gestionar i potenciar a un equip de treball complex i multidisciplinar.
• Capacitar en els aspectes financers, de mesura i de control econòmic d'una cuina eficient perquè sigui el més rendible possible complint els objectius marcats per l'empresa.
• Adquirir el coneixement per a la gestió logística, el control de provisions i la completa organització de la cuina de qualsevol restaurant.
• Desenvolupar habilitats orientades al lideratge, la gestió d'equips de treball i a la gestió de proveïdors.
• Potenciar les actituds necessàries per assumir els riscos de la innovació des del lideratge.

Destinataris

A qui va dirigit
Als que volen crear i innovar en el món de la cuina professional.
Als ajudants de cuina que volen adquirir coneixements avançats i convertir-se en Xef.
El primer pas per a aquells que volen emprendre en el món de la restauració des de la cuina.

Requisits

Els 48 candidats acceptats en aquest curs solen ser persones que, amb independència del seu rendiment acadèmic anterior, tenen passió pel món culinari. No cal que tinguis un títol universitari o de batxillerat previ, tot i que es recomana tenir un coneixement pràctic efectiu de la pràctica culinària bàsica. Per als que no el tenen, hi ha un programa gratuït de potenciació del coneixement i les habilitats culinàries (Programa Start) fora de l'horari lectiu. Els teus professors t'orientaran sobre aquest tema.

Necessites informació sobre cursos? Truca'ns al 900 293 573

Trucada gratuïta de dilluns a divendres de 9h a 20h

Prova d'accés

S'ha de superar un procés d'admissió.

Idiomes en els quals s'imparteix

Espanyol (PILOT, traducció simultània).

Durada

Inici: 3 de setembre 2018. Exigeix, a més, treball d'estudi i elaboració addicional fora de l'horari lectiu.

Titulació obtinguda

Títol propi de Diploma atorgat per CIB.

Professorat

Director del programa: Pep Nogué. Cuiner, professor de cuina i divulgador gastroalimentario. Va començar la seva marxa en el món de la cuina molt jove, en un restaurant de cuina popular que va despertar el seu amor per la cuina tradicional. Més tard, després de passar per l'Escola d'Hostaleria de Girona, va entrar a formar part de la cuina del Celler de Can Roca, on va passar 13 anys treballant. El 2004, buscant nous horitzons, va deixar la cuina del Celler i va emprendre el seu camí en la formació culinària passant per diferents escoles de Girona i Barcelona. Pep és consultor d'empreses agroalimentàries i de restauració, i també dedica el seu temps a l'escriptura de llibres i a la comunicació en ràdio i televisió.

Horari

De dilluns a divendres de 8h a 14h o de 15h a 21
Gran Diploma Chef
Culinary Institute of Barcelona CIB
Campus i seus: Culinary Institute of Barcelona CIB
Culinary Institute of Barcelona CIB
C/ Santander 49-51 08020 Barcelona
Sol·licita informació
X