Posgrado Chef Especialista en Integrative Healthy Cooking

1013 Persones estan visitant aquest curs
Preu 7.500 €
Sol·licita informació
Culinary Institute of Barcelona CIB
Posgrado Chef Especialista en Integrative Healthy Cooking
Sol·licita informació
Postgrau
Presencial
Barcelona
30 crèdits
Preu 7.500 €

Descripció

La cuina saludable està de moda. I ara més que mai. Però a part de saludable es busca que sigui gastronòmic. Els xefs es transformen en eco xefs, en cuiners verds, en cuiners que busquen transformar el món a partir dels productes sans, la sostenibilitat, el medi ambient ...
La nutrició i la dietètica estan plenes d'estigmes en una societat que cerca tendències, marques, noms, conceptes, dietes ràpides i, sobretot, molts miracles ... En aquest postgrau volem obrir una nova dimensió a la cuina saludable com a eix del paradigma de l'alimentació , el pensament culinari i gastronòmic. Volem trencar les barreres conceptuals de les dietes, i buscar en nosaltres mateixos, una integració entre l'alimentació saludable, la forma de viure, els productes i la forma de cuinar-los.

Destinataris

Enfocat als xef de cuina que volen desenvolupar una cuina saludable, amb fonaments en una nova manera de pensar la dietètica i les formes de cuinar cap a una alimentació i nutrició integratives i actuals.
Destinat a cuiners que vulguin treballar en hospitals, residències, hotels de salut i restaurants de cuina saludable.
El primer pas per a qui desitja emprendre un nou concepte de restauració més saludable.
Per xefs de restaurant que es vulguin posar al dia en l'alta cuina dietètica i saludable, conèixer els corrents dietètiques que necessiten les persones amb patologies, al·lèrgies o intoleràncies.

Requisits

Els 16 candidats acceptats en aquest curs solen ser persones que tenen passió pel món culinari. A més, cal disposar d'un títol de Xef o tenir almenys 3 anys d'experiència com a cuiner en una Cuina Professional.

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Prova d'accés

S'ha de superar un procés d'admissió.

Idiomes en els quals s'imparteix

Espanyol (PILOT, traducció simultània).

Durada

Data d'inici: setembre 2018. Durada: 3 mesos (216 hores lectives). Aquest curs exigeix temps addicional a càrrec de l'alumne per a l'estudi individual i el desenvolupament en grup d'alguns treballs.

Objectius

• Conèixer des dels seus orígens la vinculació que ha tingut la ciència en l'alimentació, la nutrició i la transformació de la cuina.
• Desenvolupar les habilitats relacionades a partir de cada un dels ingredients que avui en dia es fan servir en l'alimentació sana. Obtenir un ampli coneixement de la gastrobotànica, els diferents corrents culinàries que s'enfoquen al món healthy.
• Aprendre a conèixer les diferències en cada un d'ells i poder desenvolupar uns coneixements amplis per saber el resultat culinari de cada un.
• Obtenir una base científica de les diferents dietes des dels temps ancestrals fins als nostres dies.
• Nutrients, aliments, l'energia de la nutrició, l'equilibri a través de l'alimentació, filosofia alimentària, alquímia a la cuina.
• Alimentació per a un esportista, per un bebè, per a una persona de la tercera edat, per a un diabètic, per a un celíac, etc ...
• Alimentació per l'estrès, antienvelliment, antihistamínica, etc ...
• Obtenir una bona base de les diferents patologies i malalties i la seva integració en una alimentació saludable per a la seva transformació culinària en un restaurant.
• Eix transversal per veure a la cuina la transformació culinària de diferents accions socials com la salut, la pobresa, la denúncia social, la integració social.

Professorat

Directors del programa: Xevi Verdaguer. Boglarka Dul.

Horari

Dilluns, dimarts i dimecres de 15h a 21h.
Posgrado Chef Especialista en Integrative Healthy Cooking
Culinary Institute of Barcelona CIB
Campus i seus: Culinary Institute of Barcelona CIB
Culinary Institute of Barcelona CIB
C/ Santander 49-51 08020 Barcelona
Sol·licita informació
X