Màster en Educació Especial (ISEP Barcelona)

1076 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Sol·licita informació
Instituto Superior de Estudios Psicológicos ISEP Barcelona
Màster en Educació Especial (ISEP Barcelona)
Sol·licita informació
Màster
Presencial
Barcelona
60 crèdits
Consulteu el preu

Descripció

El context educatiu actual requereix de professionals que puguin donar suport a alumnes amb necessitats especials (Trastorn de l'espectre autista, altes capacitats, discapacitat intel·lectual, dèficits sensorials o motrius, dificultats de lectoescriptura, etc.) procurant la seva màxima integració.
El Màster en Educació Especial està dissenyat perquè adquireixis les habilitats per a la detecció primerenca de dificultats de l'aprenentatge i definir, avaluar i elaborar estratègies i tècniques d'intervenció. Així mateix, et prepara perquè puguis orientar equips docents d'un centre educatiu per donar resposta a les necessitats dels seus alumnes.
A través de diferents itineraris formatius, ISEP et proporciona un recorregut exhaustiu de les principals dificultats d'aprenentatge i trastorns, analitzant en profunditat les seves causes amb l'objectiu d'abordar l'atenció psicopedagògica a nens amb dificultats.

Temari

  • Avaluació i intervenció psicopedagògica.
  • Atenció a la diversitat.
  • Neuroeducación.
  • Trastorns de l'espectre autista.
  • Noves tecnologies aplicades a la intervenció educativa.
  • Atenció Primerenca i intervenció psicopedagògica.
  • Altes capacitats.
  • Discapacitat intel·lectual.
  • Estratègies d'aprenentatge.
  • Alumnes amb dèficits motors.
  • Alumnes amb dèficits visuals.
  • Alumnes amb dèficits auditius.
  • Processos i dificultats en l'expressió oral.
  • Processos i dificultats en l'aprenentatge de la lectoescriptura.

Pràctiques / Memòria d'pràctiques
Treball final de màster

Competències per a les quals et prepara el curs

Analitzar les causes que alteren els processos d'aprenentatge per ajustar l'atenció psicopedagògica que requereix cada nen amb necessitats especials. Avaluaràs a través de diferents instruments i proves diagnòstiques cada dificultat d'aprenentatge detectada. Coneixeràs els instruments d'observació i registre per detectar comportaments i hàbits a modificar a l'aula. Dissenyaràs les estratègies per a la prevenció d'aquestes dificultats i orientarás a l'equip docent de l'escola sobre sobre les tècniques, recursos i metodologia a aplicar. Establiràs programes d'intervenció psicopedagògica en diferents contextos educatius per afavorir la integració d'alumnes amb necessitats especials, tenint en compte els recursos disponibles. Utilitzaràs les noves tecnologies com a eina per al diagnòstic, l'exploració i la intervenció psicopedagògica. Tindràs els recursos necessaris per atendre a l'aula a alumnes amb dèficits motrius i sensorials.

Destinataris

Psicolegs, pedagogs, mestres, Educadors Socials

¿Necesitas información sobre cursos? Llámanos al 900 293 573

Llamada gratuita de lunes a viernes de 9h a 20h

Idiomes en els quals s'imparteix

Classes en castellà / espanyol.

Durada

Dates d'impartició: octubre 2018.

Titulació obtinguda

Títol de Màster en Educació Especial, expedit per ISEP. La realización del Máster en Educación Especial sumada a la realización del Máster en Intervención Psicopedagógica en Contextos Educativos comporta la consecución del Máster en Intervención en Dificultades del Aprendizaje.

Perspectives laborals

Amb la teva formació específica podràs treballar en la intervenció d'alumnes amb problemes d'aprenentatge, assessorament sobre recursos a equips docents tant en gabinets privats d'assessorament a particulars i / o institucions educatives, com en centres d'educació especial o centres educatius, elaborant recursos i programes per a la intervenció en dificultats de l'aprenentatge.

Avantatges del curs

ISEP brinda als seus alumnes el programa ISEP Lidera per al seu desenvolupament personal i professional. Es tracta d'una formació addicional, sense cap cost i totalment optativa, que permet desenvolupar competències per aconseguir l'èxit.

Horari

Classes en cap de setmana.
Màster en Educació Especial (ISEP Barcelona)
Instituto Superior de Estudios Psicológicos ISEP Barcelona
Campus i seus: Instituto Superior de Estudios Psicológicos ISEP Barcelona
Instituto Superior de Estudios Psicológicos ISEP Barcelona
c/. Berlí­n 9, bajos 08014 Barcelona
Sol·licita informació
X