Master Universitari en Estudis Humanístics i Socials

Màster oficial
Oficial / homologat
Semi-presencial
60 crèdits
4035 €

Descripció

El màster universitari en Estudis Humanístics i Socials s'insereix en una llarga tradició humanística que es remunta a l'estudi de les "arts lliberals", a l'antiguitat clàssica, que promovia la formació d'"homes lliures".

Aquest màster universitari ha estat configurat també com d'iniciació a la investigació, vinculat a dos programes de Doctorat: Humanitats i Ciències Socials i Estudis Tomistes. La titulació està adaptada al nou Espai Europeu d'Educació Superior, conforme al Reial Decret 1393/2007, verificada favorablement per l'Agència Nacional d'Avaluació de la Qualitat i Acreditació (ANECA, en castellà) i la seva implantació ha estat autoritzada per la Junta del Consell Interuniversitari de Catalunya. Dins aquest programa doctoral, el Màster en Estudis Humanístics i Socials constituirà, doncs, el període formatiu que precedeix el període d'investigació.


Destinataris

Els candidats al programa Màster universitari en Estudis Humanístics i Socials han de posseir una titulació universitària superior espanyola (diplomatura, llicenciatura o enginyeria superior) o estrangera (equivalent a un Bachelor's degree al sistema anglosaxó). Aquest perfil inclou llicenciats i diplomats interessats en desenvolupar la seva carrera professional en l'àmbit de la docència i la investigació universitària.

Preu

4035 €
Master Universitari en Estudis Humanístics i Socials - Itinerari Jurídic 5.940 euros. Master Universitari en Estudis Humanístics i Socials - It. Humanístic 5.940 euros. Master Universitari en Estudis Humanístics i Socials - It. Econòmic 5.940 euros
Master Universitari en Estudis Humanístics i Socials
Universitat Abat Oliba CEU (UAO)
Campus i seus: Universitat Abat Oliba CEU (UAO)
Universidad Abat Oliba CEU
Bellesguard, 30 08022 Barcelona
Cursos més populars
X