Preguntes freqüents

Consulta les respostes a les preguntes més habituals realitzades a l’equip d’orientadors i orientadores d’Educaweb

Estudis per ser auxiliar d'infermeria

Què he d'estudiar per convertir-me en Tècnic en Cures Auxiliars d’Infermeria?

Per ser auxiliar d'infermeria necessites superar estudis de Formació Professional, concretament el Cicle Formatiu de Grau Mitjà en Cures Auxiliars d'Infermeria.

Són estudis oficials d'FP que, entre altres continguts, inclouen un mòdul de pràctiques en centres sanitaris i empreses.

Després de superar el cicle et convertiràs en Tècnic o Tècnica en Cures Auxiliars d'Infermeria. Això et permetrà presentar-te a oposicions per optar a places d'ocupació pública i desenvolupar la teva tasca professional en centres d'atenció primària o en hospitals, i també treballar en centres sanitaris privats.
A més, podràs exercir en altres llocs de treball que potser no imaginaves, com en parcs d'atraccions, congressos, residències de gent gran o clíniques dentals.

Si tens clar que aquest és el teu objectiu professional, informa't sobre les vies d'accés als cicles d'FP de grau mitjà i sobre els continguts que s'imparteixen en el Cicle en Cures Auxiliars d'Infermeria.

Pots consultar l'oferta de Cicles Formatius de Grau Mitjà en Cures Auxiliars d'Infermeria al nostre portal i filtrar per província o modalitat, segons el que més t'interessi.