Orientació Acadèmica

Motius per tornar a estudiar

 • Tornar a estudiar
  Tornar a estudiar
  és una decisió que prenen moltes persones i per motius molt diversos.

  La formació és una de les claus del desenvolupament professional, i també, l'accés a la majoria de les professions. Si vols adquirir noves competències, aconseguir una feina nova o promocionar en l'actual, la formació contínua és imprescindible.

  A continuació et presentem tots els elements que et pot aportar tornar a estudiar:
   

  Millorar el teu currículum

  El mercat de treball és molt competitiu i requereix que els professionals estiguem sempre actualitzats. Si vols promocionar o canviar de feina, la formació et pot ajudar a aconseguir aquest objectiu.

  Adquirir nous coneixements

  Mai és tard per aprendre, i sempre és bo aprendre coses noves. L'adquisició de nous coneixements pot ajudar-te en la millora de les teves competències professionals i la teva ocupabilitat.

  Ampliar la teva xarxa de contactes

  Conèixer gent nova sempre és una oportunitat. LPodràs conèixer diferents maneres de treballar, a més d'ampliar la teva xarxa de contactes. Una bona xarxa de contactes t'ajudarà a millorar les teves oportunitats laborals.

  Millorar les teves capacitats intel·lectuals

  Estudiant de nou s'activen diferents capacitats, el cervell està més despert. Així doncs, tornar a estudiar et permetrà despertar nous interessos i capacitats que t'ajudaran en el desenvolupament personal i professional.

  Adquirir nous hàbits

  Tornar a estudiar suposa organitzar-se i adquirir uns bons hàbits d'estudi. Aquests hàbits, a banda de ser útils pera la tasca d'estudiar, podran ser transferits a altres activitats. Es tracta, també, de que coneguis bé quines són les tècniques d'estudi que s'ajusten més al teu perfil i que t'ajudaran a la consecució d'un estudi més eficient.

  La formació contínua, una necessitat real

  La formació contínua s'està convertint en un aspecte imprescindible per a tot professional. L'actualització del coneixement i l'adquisició de nous aprenentatges són aspectes fonamentals, tant per a aquells que volen canviar de tasques en el seu projecte professional com per a aquells que estan satisfets en el seu lloc de treball.

  Els idiomes, les competències tecnològiques, les competències lingüístiques,... són cada vegada més demandades als diferents llocs de treball, a banda de les competències tècniques pròpies de la professió. La formació contínua és un element clau per construir un perfil professional diferenciat dels altres.

  Hi ha molts motius per tornar a estudiar, així que ara que ja has pres la decisió, segueix endavant i investiga els passos per tornar a estudiar.
Cursos relacionats