900 293 573

Direcció de Restaurants

1050 Persones estan visitant aquest curs
Consulteu el preu
Sol·licita informació
Jesuïtes Sarrià-Sant Ignasi
Direcció de Restaurants
Sol·licita informació
Curs
Presencial
Barcelona
1 mes
Consulteu el preu

Descripció

Objectiu
Adquirir i assentar els coneixements necessaris per dirigir, d'una manera eficient i eficaç un establiment de restauració. Per això és necessari identificar els components del producte restauració, valorar la importància de les principals tendències del mercat, comprendre un
negoci de restauració des de la perspectiva sistèmica, conèixer els principals indicadors i gestionar amb eficàcia una oferta d'aliments i begudes.

Metodologia
Sessions presencials i aprenentatge no presencial. Les sessions teòriques es combinen amb l'experiència pràctica.
Les trobades amb el sector, les visites tècniques, seminaris i conferències complementen el curs acadèmic.

Temari

 Gestió en restauració
- O peracions de processos
 Màrqueting
- Oferta gastronòmica
- Noves tendències
 Finances
- Comptes d'explotació
- Pla de viabilitat
 Recursos humans
- Equips de treball
- Gestió de personal

Requisits

Titulats en Hostaleria o Restauració o experiència professional en el sector

Necessites informació sobre cursos? Truca'ns al 900 293 573

Trucada gratuïta de dilluns a divendres de 9h a 20h

Durada

100 hores lectives

Titulació obtinguda

Diplomes: - Jesuïtes Sarrià - Sant Ignasi - TSI-Turisme Sant Ignasi.

Horari

Dues tardes a la setmana, de novembre a març. Compatible amb l'activitat professional.
Direcció de Restaurants
Jesuïtes Sarrià-Sant Ignasi
Campus i seus: Jesuïtes Sarrià-Sant Ignasi
Jesuïtes Sarrià-Sant Ignasi
C/ Carrasco i Formiguera, 32 08017 Barcelona
Sol·licita informació
X