Orientació Acadèmica

Beques i ajudes en l'esport

 • El Consell Superior d'Esports convoca diferents beques per a la formació en l'àmbit esportiu.

  A més d'aquestes beques, es convoquen diferents ajudes per a la promoció de l'esport i la realització d'activitats esportives.

  beca
  En aquest apartat podràs trobar les principals beques que es convoquen per a realitzar estudis relacionats amb l'esport.

  Beques esportives

  Beques de formació de postgrau en l'Agència Espanyola de Protecció de la Salut en l'Esport

  La finalitat de la beca és per a la formació teòrica i pràctica de postgrau en les activitats que es realitzen al Centre de Medicina de l'Esport del Departament d'Esport i Salut de l'Agència Espanyola de Protecció de la Salur en l'Esport (AEPSAD).

  Per sol·licitar la beca, has d'estar en possessió d'una de les següents titulacions universitàries: psicologia, fisioteràpia, ciències de l'activitat física i l'esport, o nutrició humana i dietètica.

  El termini de sol·licitud i la beca és durant el mes de juliol, però has de comprovar amb antelació el calendari per verificar que no hi hagi modificacions.

  A part de les beques i ajudes convocades pel Consell Superior d'Esports, existeixen altres beques i ajudes convocades per altres associacions i organismes a les quals pots accedir. Si el que vols és seguir els teus estudis en l'àmbit esportiu o millorar en la teva carrera professional esportiva informa't de totes les possibilitats, tant formatives, com de beques i ajudes que existeixen. Pots dirigir-te a les Federacions Esportives per conèixer totes les oportunitats que tens al teu abast.

  Informa't de totes la beques i dels 10 consells per sol·licitar-les.