Orientació Acadèmica

Beques i ajudes en l'esport

El Consell Superior d'Esports convoca diferents beques per a la formació en l'àmbit esportiu.

A més d'aquestes beques, es convoquen diferents ajudes per a la promoció de l'esport i la realització d'activitats esportives.

beca
En aquest apartat podràs trobar les principals beques que es convoquen per a realitzar estudis relacionats amb l'esport.

Beques esportives

Beques de formació de postgrau en l'Agència Espanyola de Protecció de la Salut en l'Esport

La finalitat de la beca és per a la formació teòrica i pràctica de postgrau en les activitats que es realitzen al Centre de Medicina de l'Esport del Departament d'Esport i Salut de l'Agència Espanyola de Protecció de la Salur en l'Esport (AEPSAD).

Per sol·licitar la beca, has d'estar en possessió d'una de les següents titulacions universitàries: Psicologia, Fisioteràpia, Ciències de l'Activitat Física i l'Esport, Nutrició Humana i/o Dietètica.

El termini de sol·licitud i la beca és durant el mes de juliol, però has de comprovar amb antelació el calendari per verificar que no hi hagi modificacions.

Beques Univers Dona II

El programa Univers Dona II promou la participació de la dona en tots els àmbits de l'esport. Aquestes beques tenen l'objectiu d'incrementar la presència de les dones en els equips esportius tècnics mitjançant l'obtenció del títol de Tècnic Esportiu de Grau Mitjà o Grau Superior.

Les beques estan destinades a cobrir l'import de la matrícula del curs de les següents disciplines de Grau Mitjà o Superior: atletisme, bàdminton, handbol, boxa, esports de gel, esgrima, futbol, hoquei, karate, piragüisme, rugbi, surf, tenis de taula i triatló.


A banda de les beques i ajuts convocats pel Consell Superior d'Esports, hi ha altres beques i ajuts convocats per altres associacions i organismes a què pots accedir. Com per exemple, les beques esportives de la Fundació AGM dirigides a finançar totalment o parcialment els estudis universitaris als Estats Units.

Si el que vols és seguir els teus estudis en l'àmbit esportiu o millorar en la teva carrera professional esportiva, informa't de totes les possibilitats, tant formatives, com de beques i ajudes que existeixen. Pots dirigir-te a les Federacions Esportives per conèixer totes les oportunitats que tens al teu abast.

Informa't de totes la beques i dels 10 consells per sol·licitar-les.