Orientació Acadèmica

Beques i ajudes en l'esport

 • El Consell Superior d'Esports convoca diferents beques per a la formació en l'àmbit esportiu.

  A més d'aquestes beques, es convoquen diferents ajudes per a la promoció de l'esport i la realització d'activitats esportives.

  beca
  En aquest apartat podràs trobar les principals beques que es convoquen per realitzar estudis relacionats amb l'esport.

  Beques esportives

  Beques de formació de postgrau al Consell Superior d'Esports

  Beques pera a la formació teòrica i pràctica de postgrau en les activitats que es realitzen a la Subdirecció General de l'Esport Professional i Control Financer.

  Per poder sol·licitar la beca, s'ha d'estar en possessió d'una de les següents titulacions: grau en l'àrea de ciències econòmiques, de les ciències empresarials o de l'administració i direcció d'empreses, amb coneixements avançats de comptabilitat i anàlisis de balanços. 

  El termini de sol·licitud de la beca és durant el mes d'octubre, tot i que les dates poden variar en funció de la convocatòria.

  Beques de formació de postgrau en l'Agència Espanyola de Protecció de la Salut en l'Esport

  La finalitat de la beca és per a la formació teòrica i pràctica de postgrau en les activitats que es realitzen al Centre de Medicina de l'Esport de la Sotsdirecció General d'Esport i Salut.

  Per sol·licitar la beca, has d'estar en possessió d'una de les següents titulacions universitàries: psicologia, fisioteràpia, ciències de l'activitat física i l'esport, o nutrició humana i dietètica.

  El termini de sol·licitud i la beca és durant el mes de juliol, però has de comprovar amb antelació el calendari per verificar que no hi hagi modificacions.

  A part de les beques i ajudes convocades pel Consell Superior d'Esports, existeixen altres beques i ajudes convocades per altres associacions i organismes a les quals pots accedir. Si el que vols és seguir els teus estudis en l'àmbit esportiu o millorar en la teva carrera professional esportiva informa't de totes les possibilitats, tant formatives, com de beques i ajudes que existeixen. Pots dirigir-te a les Federacions Esportives per conèixer totes les oportunitats que tens al teu abast.

  Informa't de totes la beques i dels 10 consells per sol·licitar-les.