Orientació Acadèmica

Formació contínua bonificada

 • La Formació Contínua Bonificada és una formació permanent que ofereix l'empresa als seus treballadors amb la finalitat de millorar les competències dels seus professionals.

  Aquesta formació pot ser presencial, semi-presencial, online o a distància i hi ha una gran llibertat per seleccionar els continguts, el lloc i la data d'impartició. A més, les empreses poden autoritzar als seus treballadors per gaudir de permisos individuals de formació en horari de treball.

  Depenent del perfil de cada professional i de les seves necessitats formatives, es pot realitzar un tipus de formació o un altre.

  Formación continua bonificada

  Totes les empreses privades amb almenys un treballador disposen d'un crèdit de formació per a finançar (al 100% o en un percentatge menor) els cursos dels seus treballadors. L'import d'aquest crèdit es calcula en funció de la plantilla mitjana de l'any anterior i la quantitat pagada de quota de formació professional.

  La formació la pot organitzar la pròpia empresa per a un grup de treballadors o el treballador pot escollir un curs que li sigui d'interès. Existeixen unes Entitats Organitzadores (Empreses de Formació o Centres d'Estudis que imparteixen la formació o s'encarreguen de la seva gestió), i ho canalitzen tot mitjançant un sistema telemàtic de la Fundación Estatal para la Formación y el Empleo.

  La temàtica dels cursos pot ser mol diversa, tot i que alguns dels que reben més demanda són: habilitats directives, el treball en equip, la motivació, la comunicació, les competències TIC o els idiomes.

  Coneix els altres tipus de cursos gratuïts: MOOC, Formació Professional per a l'Ocupació i Tutorials.

  Troba el teu curs a Educaweb!
Cursos relacionats