Trobeu el vostre curs ideal

9%

Què vols estudiar?

Orientació Acadèmica

Formació Contínua Bonificada

La Formació Contínua Bonificada és una formació permanent que ofereix l'empresa als seus treballadors amb la finalitat de millorar les competències dels seus professionals.

Aquesta formació pot ser presencial, semi-presencial, online o a distància i hi ha una gran llibertat per seleccionar els continguts, el lloc i la data d'impartició. A més, les empreses poden autoritzar als seus treballadors per gaudir de permisos individuals de formació en horari de treball.

Depenent del perfil de cada professional i de les seves necessitats formatives, es pot realitzar un tipus de formació o un altre.

Formación continua bonificada

Totes les empreses privades amb almenys un treballador disposen d'un crèdit de formació per a finançar (al 100% o en un percentatge menor) els cursos dels seus treballadors. L'import d'aquest crèdit es calcula en funció de la plantilla mitjana de l'any anterior i la quantitat pagada de quota de formació professional.

La formació la pot organitzar la pròpia empresa per a un grup de treballadors o el treballador pot escollir un curs que li sigui d'interès. Existeixen unes Entitats Organitzadores (Empreses de Formació o Centres d'Estudis que imparteixen la formació o s'encarreguen de la seva gestió), i ho canalitzen tot mitjançant un sistema telemàtic de la Fundación Estatal para la Formación y el Empleo.

La temàtica dels cursos pot ser mol diversa, tot i que alguns dels que reben més demanda són: habilitats directives, el treball en equip, la motivació, la comunicació, les competències TIC o els idiomes.

Coneix els altres tipus de cursos gratuïts i subvencionats: MOOC, Formació Professional per a l'Ocupació i Tutorials.

Troba el teu curs a Educaweb!