Logo premis Educaweb

Repositori de projectes d'orientació acadèmica i professional presentats als Premis Educaweb

Tornar a l'inici

ProyectoExperimenta


Títol: ProyectoExperimenta

Edició: 2017

Categoria: Institución

Entitat: Universidad de la Rioja

Descripció

Activitats anuals per a preuniversitaris on aquests participen a tallers, xerrades, debats... per a entrar en contacte i conèixer més a fons diverses temàtiques que s’estudien a la facultat de ciència i tecnologia.


Objetius

Fomentar l’interès per a la ciència i la tecnologia -Augmentar la visibilitat i incrementar el nivell de vocació en ciència i tecnologia -Prendre contacte amb les instal·lacions d’una universitat i que els mateixos alumnes universitaris donguin a conèixer els estudis que s’imparteixen a la seva facultat
Llegir-ne més

Destinataris

Alumnes de 4art d’ESO i batxillerat, 15 a 18 anys
Llegir-ne més

Justificació de la iniciativa

Desconeixement per part de la societat en temes de ciències i tecnologia, i apropar i descobrir aquest món a joves en formació. És una manera de que puguin conèixer de primera mà les competències i habilitats que s’adquireixen en cursar aquests estudis i a la vegada incrementar la seva curiositat i interès per a les ciències i la tecnologia.
Llegir-ne més

Metodologia

Preparació,organització de cada taller Coordinació ,reunir gent que porta els tallers per a informar de les dates i procés d’inscripció Inscripció, es penja a la web el calendari i sobren les inscripcions per a que els centres es puguin organitzar i inscriure’s Desenvolupament- es duen a terme les sessions/tallers

Llegir-ne més

Recursos utilizats

Humans: persones que estan al càrrec dels tallers/activitats D’infraestructures: instal·lacions de la universitat Materials: financiacio per part de diferents departaments i entitats.
Llegir-ne més

Temporalizació

Gran part del curs acadèmic, s’inicia el procés al setembre-octubre i finalitza quan es duen a terme els cursos que es de març a maig.
Llegir-ne més

Evaluació dels resultats i impacte

Gran exit, cada any reben més inscripcions. Els objectius es compleixen. Té un gran impacte, inclús a nivell estatal/nacional.
Llegir-ne més

Descobreix tots els projectes presentats a Educaweb

Veure tots