3a edició


La 3a Menció Enric Renau i Permanyer a la recerca social aplicada en educació, formació i treball, impulsada des del Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya, DEP Institut i Educaweb, ha premiat la recerca "Avaluació de l'impacte social del Programa d'Inserció Laboral de l'Institut Municipal de Persones amb Discapacitat a Parcs i Jardins de Barcelona". Un estudi promogut per l'Institut Municipal de Persones amb Discapacitat de l'Ajuntament de Barcelona amb la col·laboració de l'Institut Municipal de Parcs i Jardins.

L'objectiu de l'estudi ha estat conèixer i comunicar el valor de l'impacte social del Programa, identificant-ne els beneficis per a tots els agents implicats (treballadors, entorn familiar...), així com estudiar la viabilitat d'expandir programes com aquests a altres empreses públiques. L'anàlisi s'ha portat a terme en base el càlcul de l'SROI, el retorn social de la inversió, una metodologia innovadora i contrastada internacionalment que permet mesurar l'impacte social del Programa.
Enguany la tercera edició de la Menció Enric Renau i Permanyer ha volgut posar l'èmfasi en la recerca aplicada entorn a les persones amb discapacitat i la seva inclusió en els àmbits de l'educació, la formació i el treball. El Jurat ha valorar questa recerca pel seu grau d'innovació en l'aproximació a l'àmbit d'estudi, el potencial de transferibilitat i la seva aportació metodològica.
 
D'esquerra a dreta, Josep LLuís Segú, Director General de DEP Institut i Educaweb; Marta Obdulia, gerent d'ECOM; Anna Parés, degaba del Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs de Catalunya; Àngels García, directora de l'equip d'assessorament laboral de l'Institut Municipal de Persones amb Discapacitat; Mai Molins, psicòloga i tècnica de l'equip d'assessorament laboral de l'Institut Municipal de Persones amb Discapacitat i Sílvia Amblàs, directora de DEP Institut.
Amb el patrocini de:
blanquerna
Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya
  copec
DEP
CaixaBank-Dualiza
Escuela Universitaria Formatic Barcelona
Formación Universitaria
Institució Cultural del CIC
Fundación Bertelsmann
iFP
Joyfe centro profesional
Saló ensenyament
Amb el suport de:
Asociación Aragonesa de Psicopedagogía
Associació Catalana de psicopedagogia i orientació educativa i profesional
AEOP
Copoe
Diputació Barcelona
iaevg
Amb la col·laboració de:
Bagues-Mas Riera
Cuadernos de Pedagogía
El diari de l'Educació
fp empresa
Fundació Bofill
Editorial Graó
Universitat de Barcelona
  Universitat Oberta de Catalunya (UOC)
Vols ser patrocinador o col·laborador dels Premis Educaweb?