Menció Enric Renau i Permanyer

La Menció Enric Renau i Permanyer va néixer el 2012 amb la voluntat de reconèixer la figura i el llegat del sociòleg i cofundador de D'EP Institut i Educaweb, Enric Renau i Permanyer, en premiar recerques aplicades que afavoreixen l'anàlisi i la transformació del món de l'educació, la formació i el treball.

La Menció Enric Renau i Permanyer és possible gràcies a la implicació del Col·legi de Professionals de la Ciència Política i de la Sociologia de Catalunya, D'EP Institut i Educaweb, les tres entitats promotores.

El seu objectiu és contribuir a posar en valor la labor de persones, projectes i institucions que juguen un paper rellevant en l'àmbit de la recerca social aplicada.

Cada edició es dedica a un àmbit concret i es convida a un nou membre del jurat expert en la temàtica a formar-ne part, juntament amb el secretari i un representant del Col·legi de Professionals de la Ciència Política i de la Sociologia de Catalunya. D'EP Institut i Educaweb també participen com a membres del jurat, amb veu, però sense vot.

Entre els criteris que es tenen en compte per seleccionar el guardonat, es troben la contribució a l'àrea de coneixement, el plantejament metodològic, l'aplicabilitat de la recerca, i l'orientació a la millora dels resultats obtinguts.
.

La directora de l'Àrea d'Estudis de D'EP Institut, Sílvia Amblàs, durant la 15a edició dels Premis Educaweb.
Patrocinadors de la 15.ª edició
Aiosp
Bagues-Mas Riera
blanquerna
CaixaBank-Dualiza
  copec
Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya
Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya
Copoe
DEP
Education First - EF
Fundación Bertelsmann
Implika
kumon
Saló ensenyament
  Universitat Oberta de Catalunya (UOC)
Col·laboradors de la 15.ª edició
Colpis
Cuadernos de Pedagogía
Diputació Barcelona
El diari de l'Educació
Editorial Graó
Universitat de Barcelona
Vols ser patrocinador o col·laborador dels Premis Educaweb?