2a edició dels Premis Educaweb

Premis d'orientació acadèmica i professional

Aquest és el 2n any que Educaweb.com converteix el Palau de la Música Catalana de Barcelona en el punt de trobada de tots els professionals de l'educació, la formació i el treball i, més concretament, dels de l'orientació acadèmica i professional.

L'objectiu d'aquesta iniciativa és compartir experiències i fer pinya per tal de conscienciar la societat de la importància de l'orientació acadèmica i professional com a eina contra el fracàs escolar i l'abandonament universitari prematur, entre d'altres.

Tenint en compte el context actual, Educaweb.com ha ampliat les modalitats del Premi d'Orientació acadèmica i professional i n'ha inclòs dues de noves: TIC i orientació i Orientació laboral.

El nombre de projectes presentats aquest any ha estat d'un total de 23, procedents d'arreu de l'Estat: Aragó, Astúries, Catalunya, Comunitat Valenciana, La Rioja, Madrid i Múrcia.

Després de 10 anys d'experiència en el món de l'orientació acadèmica i professional, treballant per a més de 100 escoles i ajuntaments del País, Educaweb.com va crear l'any 2008 el Premi d'Orientació Acadèmica i Professional amb motiu de la celebració del seu 10è Aniversari, per tal d'impulsar l'orientació acadèmica i professional i promoure, tant a nivell institucional com indivdual, els diferents projectes ja existents i també l'elaboració de nous.

La creació d'aquest guardó ha estat una aposta clara d'Educaweb.com per tots els professionals que a l'igual que nosaltres pensen que "L'orientació acadèmica i professional és una eina clau per aconseguir la plena realització de la persona..."


Amb el patrocini de:
blanquerna
Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya
  copec
DEP
CaixaBank-Dualiza
Escuela Universitaria Formatic Barcelona
Formación Universitaria
Institució Cultural del CIC
Fundación Bertelsmann
iFP
Joyfe centro profesional
Saló ensenyament
Amb el suport de:
Asociación Aragonesa de Psicopedagogía
Associació Catalana de psicopedagogia i orientació educativa i profesional
AEOP
Copoe
Diputació Barcelona
iaevg
Amb la col·laboració de:
Bagues-Mas Riera
Cuadernos de Pedagogía
El diari de l'Educació
fp empresa
Fundació Bofill
Editorial Graó
Universitat de Barcelona
  Universitat Oberta de Catalunya (UOC)
Vols ser patrocinador o col·laborador dels Premis Educaweb?