2a edició dels Premis Educaweb

Premis d'orientació acadèmica i professional

Aquest és el 2n any que Educaweb.com converteix el Palau de la Música Catalana de Barcelona en el punt de trobada de tots els professionals de l'educació, la formació i el treball i, més concretament, dels de l'orientació acadèmica i professional.

L'objectiu d'aquesta iniciativa és compartir experiències i fer pinya per tal de conscienciar la societat de la importància de l'orientació acadèmica i professional com a eina contra el fracàs escolar i l'abandonament universitari prematur, entre d'altres.

Tenint en compte el context actual, Educaweb.com ha ampliat les modalitats del Premi d'Orientació acadèmica i professional i n'ha inclòs dues de noves: TIC i orientació i Orientació laboral.

El nombre de projectes presentats aquest any ha estat d'un total de 23, procedents d'arreu de l'Estat: Aragó, Astúries, Catalunya, Comunitat Valenciana, La Rioja, Madrid i Múrcia.

Després de 10 anys d'experiència en el món de l'orientació acadèmica i professional, treballant per a més de 100 escoles i ajuntaments del País, Educaweb.com va crear l'any 2008 el Premi d'Orientació Acadèmica i Professional amb motiu de la celebració del seu 10è Aniversari, per tal d'impulsar l'orientació acadèmica i professional i promoure, tant a nivell institucional com indivdual, els diferents projectes ja existents i també l'elaboració de nous.

La creació d'aquest guardó ha estat una aposta clara d'Educaweb.com per tots els professionals que a l'igual que nosaltres pensen que "L'orientació acadèmica i professional és una eina clau per aconseguir la plena realització de la persona..."


Patrocinadors de la 16.ª edició
Academia Guiu
iaevg
Asociación Aragonesa de Psicopedagogía
Associació Catalana de psicopedagogia i orientació educativa i profesional
Bagues-Mas Riera
blanquerna
CaixaBank-Dualiza
Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya
  copec
Copoe
DEP
Education First - EF
Fundación Bertelsmann
Institució Cultural del CIC
Saló ensenyament
Col·laboradors de la 16.ª edició
Colpis
Cuadernos de Pedagogía
El diari de l'Educació
fp empresa
Editorial Graó
Universitat de Barcelona
  Universitat Oberta de Catalunya (UOC)
Vols ser patrocinador o col·laborador dels Premis Educaweb?