4a edició dels Premis Educaweb

Premis d'orientació acadèmica i professional

Educaweb ha fallat la 4a edició dels Premis d'Orientació Acadèmica i Professional, una iniciativa que té com a objectiu mostrar els projectes, materials i experiències que es realitzen en l'Estat Español i fomentar la creativitat en el disseny de propostes d'orientació.

D'entre els 35 projectes d'orientació acadèmica i professional presentats el jurat va donar a conèixer els guanyadors de la categoria individual, el qual va rebre 1.000 euros; de la institucional, que obtindrà un any de publicitat al portal d'Educaweb, i de la nova categoria per a menors de 35 anys amb projectes no aplicats.

La menció especial aquest any recau al programa de TVE2 Aquí hay trabajo, emès de dilluns a divendres a les 9.30 h. Aquesta és la segona vegada que es fa lliurament d'aquest guardó, la finalitat del qual és reconèixer el treball realitzat per una empresa, organització, institució, centre o administració. La menció, fora de concurs, distingeix al programa per la seva trajectòria i esforç en la divulgació de l'orientació acadèmica i professional, per la qualitat dels seus continguts sobre recerca d'ocupació i per la vocació de servei a la societat donant resposta als dubtes que els teleespectadors plantegen via telemàtica o telefònica.

*Fotos de Jordi March.

Carmen Álvarez i Juanjo Pardo, del programa Aquí hay Trabajo de TVE2.

Patrocinadors de la 15.ª edició
Aiosp
Bagues-Mas Riera
blanquerna
CaixaBank-Dualiza
  copec
Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya
Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya
Copoe
DEP
Education First - EF
Fundación Bertelsmann
Implika
kumon
Saló ensenyament
  Universitat Oberta de Catalunya (UOC)
Col·laboradors de la 15.ª edició
Colpis
Cuadernos de Pedagogía
Diputació Barcelona
El diari de l'Educació
Editorial Graó
Universitat de Barcelona
Vols ser patrocinador o col·laborador dels Premis Educaweb?