5a edició dels Premis Educaweb

Premis d'orientació acadèmica i professional

Educaweb ha donat a conèixer els guanyadors de la 5ª Edició dels Premis Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional, una iniciativa que té com a objectiu mostrar els projectes, materials i experiències que es realitzen en l'Estat Español i fomentar la creativitat en el disseny de propostes d'orientació.

D'entre els 42 projectes d'orientació acadèmica i professional presentats, el jurat ha presentat els guanyador de la categoria individual, el qual ha rebut 1.000 euros; i de la institucional, que obtindrà un any de publicitat al portal de Educaweb, durant l'acte celebrat el 20 de novembre en el Palau de la Música Catalana (Barcelona).
La Menció Especial d'aquesta especial celebració distingeix a títol pòstum al Sr. Joan Triadú i Font, escriptor i pedagog, per l'impuls de l'orientació acadèmica i professional.
La vinculació del sr. Triadú amb Educaweb va sorgir en el marc de la signatura d'un conveni amb la Institució Cultural del CIC l'any 1998. A través d'aquesta col·laboració es va acordar la creació d'un espai situat a la seu central de l'edifici de la ICCIC, anomenat Aula d'Informació i orientació. La menció vol reconèixer l'aposta de Joan Triadú amb l'orientació acadèmica i professional, com un element clau del desenvolupament personal, acadèmic i professional de l'individu.
 

Els patrocinadors:

Aquest 2012, els Premis Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional han comptat amb el patrocini de Vueling.

Altres entitats col·laboradores són: l'Associació Internacional per a l'Orientació Educativa i Professional (AIOSP); la Confederació d'Organitzacions de Psicopedagogia i Orientació d'Espanya (COPOE), que agrupa a 19 entitats territorials; DEP Institut, gabinet d'estudis sociològics gràcies al com es va crear el portal Educaweb en 1998; ITWorldEdu, l'esdeveniment sobre TIC i Educació impulsat per CETEI-Fundació Joan XXIII; la Setmana de la Formació i el Treball, organitzada per Fira de Barcelona; AULA, Saló Internacional de l'Estudiant i de l'Oferta formativa que se celebra a Madrid i la Universitat de Barcelona (UB), centre d'educació superior que destaca pel seu compromís amb l'orientació.

 *Fotos de Jordi March y Xavi Olivé.

Teresa Triadú recull el premi de mans Montserrat Oliveras

Patrocinadors de la 16.ª edició
Academia Guiu
Asociación Aragonesa de Psicopedagogía
Associació Catalana de psicopedagogia i orientació educativa i profesional
AEOP
Bagues-Mas Riera
blanquerna
CaixaBank-Dualiza
Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya
  copec
Copoe
DEP
Education First - EF
Fundación Bertelsmann
Fundació Bofill
Institució Cultural del CIC
iFP
iaevg
Oikocredit
Saló ensenyament
  Universitat Oberta de Catalunya (UOC)
Col·laboradors de la 16.ª edició
Cuadernos de Pedagogía
El diari de l'Educació
fp empresa
Editorial Graó
Técnicas Lingüísticas Aplicadas
Universitat de Barcelona
Vols ser patrocinador o col·laborador dels Premis Educaweb?