Acte d'entrega

Guanyadors de les diferents categories

El II Premi Educaweb d?Orientació Acadèmica i Professional ha comptat amb el suport dels Departaments d?Educació; Treball; Innovació, Universitats i Empresa i Acció Social i Ciutadania, de la Generalitat de Catalunya. Així mateix, la Confederación de Organizaciones de Psicopedagogía y Orientación de España (COPOE), el Cercle Tecnològic de Catalunya (CTecno), DEP Consultoria Estratègica, ITWorldEdu, Manpower i la Facultat de Pedagogia de la Universitat de Barcelona, també han estat patrocinadors de l?acte.

Així mateix, també el Ministerio de Educación ha mostrat el seu suport amb l'assistència de la Sra. Àngels Alegre, Subdirectora General d'Atenció a l'Estudiant d'Orientació i Inserció Laboral, que va acudir en nom de la Sra. Mercè Chacón, Directora general de Formació i Orientació Universitària de la Secretaria general d'Universitats del Ministeri. També la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de Barcelona han mostrat el seu interès amb l'assistència de diferents personalitats.

Una de les novetats del 2n Premi Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional ha estat la ponència realitzada pel Sr. Miquel Àngel Prats, Director del CETEI (Centre de Tecnologies Ituarte) de la Fundació Joan XXIII, sota el títol "Reflexions sobre TIC i Orientació a la societat xarxa".

Com a cloenda de l'acte, representants dels Departaments d'Educació, d'Innovació, Universitats i Empresa i Acció Social i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya han realitzat un parlament sobre la rellevància de l'orientació acadèmica i professional en el context actual. En primer lloc, el Sr. Josep Ribas i Seix, Director general d'Universitats del Departament d'Innovació, Universitats i Empresa, s'ha centrat en la importància de l'orientació acadèmica dins del procés d'accés a la universitat. Seguidament, el Sr. Jaume Graells i Veguin, Director general de l'Educació i el Batxillerat del Departament d'Educació, ha reflexionat sobre l'orientació acadèmica i professional com a eina de prevenció contra l'abandonament escolar i, finalment, el Sr. Eugeni Villalbí, Secretari general de Joventut del Departament d'Acció Social i Ciutadania, ha apostat pels joves i la seva formació.

 

Amb el patrocini de:
blanquerna
Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya
  copec
CaixaBank-Dualiza
Escuela Universitaria Formatic Barcelona
Institució Cultural del CIC
Fundación Bertelsmann
iFP
Joyfe centro profesional
Saló ensenyament
Amb el suport de:
Asociación Aragonesa de Psicopedagogía
Associació Catalana de psicopedagogia i orientació educativa i profesional
AEOP
Copoe
Diputació Barcelona
iaevg
Amb la col·laboració de:
Bagues-Mas Riera
Cuadernos de Pedagogía
El diari de l'Educació
fp empresa
Fundació Bofill
Editorial Graó
Universitat de Barcelona
  Universitat Oberta de Catalunya (UOC)
Vols ser patrocinador o col·laborador dels Premis Educaweb?