Acte d'entrega

Guanyadors de les diferents categories

Educaweb.com ha donat a conèixer els premiats de la 3a edició dels Premis Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional, una iniciativa innovadora en aquest àmbit que té com a objectiu mostrar els projectes, materials i experiències que es realitzen en l'Estat Espanyol i fomentar la creativitat en el disseny de propostes d'orientació.

Els guanyadors s'han fet públics durant el lliurament del premi, celebrat el 9 de novembre en el Palau de la Música Catalana (Barcelona). A més, en aquesta ocasió s'ha comptat amb una ponència de Carles Capdevila, periodista, i la intervenció institucional de Jaume Graells, Director General d'Educació Bàsica i Batxillerat i Enric Aloy, Secretari General de Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat de Catalunya.

El primer guanyador rebrà una dotació econòmica (1000 euros en la modalitat individual i un any de publicitat a Educaweb per a la modalitat institucional), una distinció i la divulgació de l'obra. El segon i tercer classificat rebran la distinció i divulgació de l'obra.

Els projectes rebuts s'han classificat en tres modalitats:

  1. Orientació al llarg de la vida
  2. TIC i orientació
  3. Orientació Laboral

La primera modalitat és la que ha recollit un major nombre de propostes, seguida per la de TIC i Orientació, que s'ha vist notablement incrementada en aquesta edició.

Els Premis d'Orientació Acadèmica i Professional van ser creats el 2008, durant la celebració del 10è Aniversari de Educaweb.com, per tal d'impulsar l'orientació acadèmica i professional i promoure els diferents projectes ja existents i també la creació de nous. La principal motivació d'Educaweb és conscienciar la societat de la importància de l'orientació acadèmica i professional i legitimar-la com a eina per prevenir el fracàs escolar i l'abandonament prematur universitari.

 

Amb el patrocini de:
blanquerna
Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya
  copec
DEP
CaixaBank-Dualiza
Escuela Universitaria Formatic Barcelona
Formación Universitaria
Institució Cultural del CIC
Fundación Bertelsmann
iFP
Joyfe centro profesional
Saló ensenyament
Amb el suport de:
Asociación Aragonesa de Psicopedagogía
Associació Catalana de psicopedagogia i orientació educativa i profesional
AEOP
Copoe
Diputació Barcelona
iaevg
Amb la col·laboració de:
Bagues-Mas Riera
Cuadernos de Pedagogía
El diari de l'Educació
fp empresa
Fundació Bofill
Editorial Graó
Universitat de Barcelona
  Universitat Oberta de Catalunya (UOC)
Vols ser patrocinador o col·laborador dels Premis Educaweb?