Acte d'entrega

Guanyadors de les diferents categories

Educaweb.com ha donat a conèixer els premiats de la 3a edició dels Premis Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional, una iniciativa innovadora en aquest àmbit que té com a objectiu mostrar els projectes, materials i experiències que es realitzen en l'Estat Espanyol i fomentar la creativitat en el disseny de propostes d'orientació.

Els guanyadors s'han fet públics durant el lliurament del premi, celebrat el 9 de novembre en el Palau de la Música Catalana (Barcelona). A més, en aquesta ocasió s'ha comptat amb una ponència de Carles Capdevila, periodista, i la intervenció institucional de Jaume Graells, Director General d'Educació Bàsica i Batxillerat i Enric Aloy, Secretari General de Innovació, Universitats i Empresa de la Generalitat de Catalunya.

El primer guanyador rebrà una dotació econòmica (1000 euros en la modalitat individual i un any de publicitat a Educaweb per a la modalitat institucional), una distinció i la divulgació de l'obra. El segon i tercer classificat rebran la distinció i divulgació de l'obra.

Els projectes rebuts s'han classificat en tres modalitats:

  1. Orientació al llarg de la vida
  2. TIC i orientació
  3. Orientació Laboral

La primera modalitat és la que ha recollit un major nombre de propostes, seguida per la de TIC i Orientació, que s'ha vist notablement incrementada en aquesta edició.

Els Premis d'Orientació Acadèmica i Professional van ser creats el 2008, durant la celebració del 10è Aniversari de Educaweb.com, per tal d'impulsar l'orientació acadèmica i professional i promoure els diferents projectes ja existents i també la creació de nous. La principal motivació d'Educaweb és conscienciar la societat de la importància de l'orientació acadèmica i professional i legitimar-la com a eina per prevenir el fracàs escolar i l'abandonament prematur universitari.

 

Patrocinadors de la 16.ª edició
Academia Guiu
iaevg
Asociación Aragonesa de Psicopedagogía
Associació Catalana de psicopedagogia i orientació educativa i profesional
Bagues-Mas Riera
blanquerna
CaixaBank-Dualiza
Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya
  copec
Copoe
DEP
Education First - EF
Fundación Bertelsmann
Institució Cultural del CIC
Saló ensenyament
Col·laboradors de la 16.ª edició
Colpis
Cuadernos de Pedagogía
El diari de l'Educació
fp empresa
Editorial Graó
Universitat de Barcelona
  Universitat Oberta de Catalunya (UOC)
Vols ser patrocinador o col·laborador dels Premis Educaweb?