Jurat de la 12a edició dels Premis Educaweb

El jurat de la 12a edició dels Premis Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional està integrat per especialistes en orientació acadèmica i professional provinents de l'àmbit acadèmic, laboral i institucional.
 

Categoria Institucions, Professionals i Menors de 35 anys amb projectes no aplicats

 
Jaume Francesch. Psicòleg, psicopedagog, orientador i politòleg. Màster en Direcció i Gestió de Centres Educatius. President de l'Associació de Psicopedagogia i Orientació de Catalunya (ACPO). Secretari d'organització de la Confederació d'Organitzacions de Psicopedagogia i Orientació d'Espanya (COPOE).
 
Josep Gallifa. Catedràtic de Psicologia i Educació. Cap del Departament de Psicologia de la Facultat de Psicologia, Ciències de l'Educació i de l'Esport Blanquerna de la Universitat Ramon Llull. Investigador principal del grup de recerca consolidat Psicologia, Persona i Context.
 
Beatriz Malik. Doctora en Filosofia i Ciències de l'Educació. Professora d'Orientació Educativa i directora del departament MESURA II (OEDIP-Orientació Educativa, Diagnòstic i Intervenció Psicopedagògica) de la Facultat d'Educació de la UNED.
 

Categoria Empreses

 
Josep Francí. Llicenciat en Filosofia. Ha estat director de Formació Empresarial en la Cambra de Comerç de Barcelona i director general de Formació Professional del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Actualment és el director de Territori i Qualificació Professional de la Cambra de Comerç de Barcelona.
 
Lucila García. Llicenciada en Direcció i Administració d'Empreses i MBA. Subdirectora general en la Fundació Éssers. Societat i Empresa Responsable.
 
Juan José Juárez. Màster de Direcció d'Organitzacions no Lucratives i Màster en Coaching i Gestió del Talent. Responsable nacional del projecte d'Orientació Professional de la Fundació Bertelsmann.
 
Clara Sanz. Directora general de Formació Professional en el Ministeri d'Educació i Formació Professional. Experta internacional en orientació professional. Ha tingut responsabilitats en l'àmbit de l'orientació professional del Ministeri d'Educació, Cultura i Esport. Representant espanyola i col·laboradora en xarxes europees d'orientació.
 

Menció Ciutat Orientadora

 
Màrius Martínez. Doctor en Ciències de l'Educació. Docent en les titulacions de Pedagogia en el Màster de Formació del Professorat de Secundària. Investigador en l'àmbit de l'orientació professional de joves i adults. Ha realitzat estades de docència, recerca i transferència en universitats del Regne Unit, Dinamarca, Holanda, Bèlgica, Itàlia i Xile.
 
Siobhan Neary. Doctora en Educació amb més de 25 anys d'experiència en el sector de l'orientació. La seva experiència inclou treballs sobre la gestió de la carrera professional i l'ocupabilitat, desenvolupament professional continu i desenvolupament internacional amb Sri Lanka, Maurici, la Xina, Malàisia i els Unió dels Emirats Àrabs. Actualment és professora associada i directora del International Centri for Guidance Studies (iCeGS) de la University of Derby.
 
Inga Andreassen. Professora d'Orientació i responsable del Màster d'Educació i Orientació Professional de la Facultat d'Educació, Arts i Esports de la Western Norway University of Applied Sciences. Tota la seva trajectòria professional, en recerca i docència, ha estat vinculada a l'orientació i aspectes com la Formació Professional o l'ocupabilitat juvenil. La seva última recerca se centra en la identitat professional i la formació dels assessors als països nòrdics.

 
Beatriz Malik, Clara Sanz, Juan José Juárez, Josep Gallifa i Jaume Francesch, representants del jurat.
Amb el patrocini de:
blanquerna
Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya
  copec
CaixaBank-Dualiza
Escuela Universitaria Formatic Barcelona
Institució Cultural del CIC
Fundación Bertelsmann
iFP
Joyfe centro profesional
Saló ensenyament
Amb el suport de:
Asociación Aragonesa de Psicopedagogía
Associació Catalana de psicopedagogia i orientació educativa i profesional
AEOP
Copoe
Diputació Barcelona
iaevg
Amb la col·laboració de:
Bagues-Mas Riera
Cuadernos de Pedagogía
El diari de l'Educació
fp empresa
Fundació Bofill
Editorial Graó
Universitat de Barcelona
  Universitat Oberta de Catalunya (UOC)
Vols ser patrocinador o col·laborador dels Premis Educaweb?