Jurat de la 10a edició dels Premis Educaweb

El jurat de la 10a edició dels Premis Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional està format per experts en orientació acadèmica i professional provinents de l'àmbit acadèmic, laboral i institucional.
 

Categoria Institucional, Professional i Menors de 35 anys

Jaume Francesch. Psicòleg, psicopedagog, president de l'Associació Catalana de Psicopedagogia i Orientació (ACPO) i secretari d'organització de la Confederació d'Organitzacions de Psicopedagogia i Orientació d'Espanya (COPOE).
 
Josep Gallifa. Catedràtic de la Universitat Ramon Llull en Psicologia i Educació, Cap de Departament de Psicologia i Investigador Principal del grup consolidat Psicologia, Persona i Context.
 
Beatriz Malik. Professora d'orientació educativa, directora del Departament d'Orientació Educativa, Diagnòstic i Intervenció Psicopedagògica (MIDE II-OEDIP) de la Facultat d'Educació de la UNED i membre del grup de recerca en educació intercultural (INTER) de la UNED.
 
Pere Marquès. Mestre, llicenciat en Ciències Econòmiques i doctor en Pedagogia i director de la xarxa d'educadors i grup de recerca Didàctica, Innovació i Multimèdia (DIM -EDU ).
 
 

Categoria Empreses

 

Juan José Juárez. Màster de Direcció d'Organitzacions no Lucratives d'ESADE i màster en Coaching i Gestió del Talent per l'Escola Universitària de Direcció i Empresa. Actualment és coordinador territorial a Madrid de la Fundación Bertelsmann.Té una llarga trajectòria en àrees de responsabilitat social corporativa, innovació educativa i formació i integració laboral. Ha estat director de programes per a emprenedors a Ashoka Espanya, coordinador general de la Fundació Èxit i fundador i president de l'Associació Emana.
 
Clara Sanz. Experta internacional en orientació professional. Ha tingut responsabilitats en l'àmbit de l'orientació professional al Ministeri d'Educació, Cultura i Esport. Representant espanyola i col·laboradora en xarxes europees d'orientació. Actualment és inspectora d'Educació a la Comunitat de Madrid.
 
Tomás Sercovich. Llicenciat en Relacions Internacionals a la Universitat de Belgrano i màster en Relacions Internacionals i Management Internacional per la Universitat de Bolonya. Entre el 2002 i el 2012 va exercir diversos càrrecs en l'organització irlandesa Business in the Community. Membre del Consell d'Administració de CSR Europe des de l'any 2008. També ha representat el govern irlandès en el Grup de Treball sobre Responsabilitat Corporativa i Pimes de la Direcció General d'Empresa i Indústria de la Comissió Europea.
 
Juan Carlos Tejada. Llicenciat en Dret (especialitat juridicoempresarial). Ha desenvolupat la major part de la carrera professional en l'àmbit de la formació professional per a l'ocupació.
Va exercir diferents càrrecs de responsabilitat a FORCEM i, després, a la Fundación Tripartita para la Formación en el Empleo, de la qual avui és membre del patronat, en representació de la CEOE. Des del 2011 treballa a la Confederación Española de Organizaciones Empresariales (CEOE) i és gerent de l'Instituto Superior de Estudios Empresariales.
 
 

Menció Ciutat Orientadora

 
Màrius Martínez. Doctor en Ciències de l'Educació i professor titular d'Orientació Professional del Departament de Pedagogia de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB). Investigador principal del grup de recerca Diversitat i Orientació (DOUAB). Col·labora amb diverses institucions en matèria de recerca, formació i assessorament i amb centres educatius i xarxes de centres. Ha realitzat estades en universitats de Bèlgica,Dinamarca, Holanda, Itàlia, Portugal, el Regne Unit i Xile.
 
Rie Thomsen. Professora associada de l'Aarhus University (Dinamarca), la seva recerca se centra en el desenvolupament de pràctiques d'orientació per a la carrera professional, dirigida tant a joves com a adults. En el seu llibre Career Guidance in Communities, desenvolupa una teoría social pràctica sobre com les activitats d'orientació poden desenvolupar-se dins de la comunitat amb la qual treballen. A través de les seves accions, els participants en la comunitat modifiquen i canvien la pràctica orientadora i, per tant, creen noves oportunitats de participació en activitats d'orientació per a si mateixos i per a terceres persones.

 

 

 
El representant del jurat de la categoria Empreses, Juan José Juárez, amb altres membres del jurat al fons.
 
Amb el patrocini de:
blanquerna
Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya
  copec
CaixaBank-Dualiza
Escuela Universitaria Formatic Barcelona
Institució Cultural del CIC
Fundación Bertelsmann
iFP
Joyfe centro profesional
Saló ensenyament
Amb el suport de:
Asociación Aragonesa de Psicopedagogía
Associació Catalana de psicopedagogia i orientació educativa i profesional
AEOP
Copoe
Diputació Barcelona
iaevg
Amb la col·laboració de:
Bagues-Mas Riera
Cuadernos de Pedagogía
El diari de l'Educació
fp empresa
Fundació Bofill
Editorial Graó
Universitat de Barcelona
  Universitat Oberta de Catalunya (UOC)
Vols ser patrocinador o col·laborador dels Premis Educaweb?