Jurat

El jurat de la 13a edició dels Premis Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional està integrat per especialistes en orientació acadèmica i professional provinents de l'àmbit acadèmic, laboral i institucional.
 

Categoria Institucions, Professionals i Menors de 35 anys amb projectes no aplicats


Jaume Francesch. Psicòleg, psicopedagog, orientador,   màster en Direcció i Gestió de Centres Educatius i politòleg. President de l'Associació de Psicopedagogia i Orientació de Catalunya (ACPO). Secretari d'organització de la Confederació d'Organitzacions de Psicopedagogia i Orientació d'Espanya (COPOE).

Josep Gallifa. Catedràtic de Psicologia i Educació, cap de Departament de Psicologia de la Facultat de Psicologia, Ciències de l'Educació i de l'Esport de Blanquerna - Universitat Ramon Llull i investigador principal del grup de recerca consolidat "Psicologia, Persona i Context". Els àmbits en els que desenvolupa la seva recerca són l'educació superior i l'educació integral. Col·labora en diferents mitjans de comunicació.

Beatriz Malik. Doctora en Filosofia i Ciències de l'Educació. Presidenta de la Asociación Española de Orientación y Psicopedagogía (AEOP). Professora d'orientació educativa i directora del departament MIDE II (OEDIP-Orientació Educativa, Diagnòstic i Intervenció Psicopedagògica) de la Facultat d'Educació de la UNED.  Corresponsal Nacional de l'Associació Internacional d'Orientació Educativa i Professional (AIOEP/AIOSP/IAEVG).

Manel Merino i València. Diplomat en Ciències Religioses (ISCREB), diplomat en professorat d'EGB (UB), llicenciat en Pedagogia (UB), màster en Direcció i Gestió de Centres Educatius (UB). Orientador educatiu i director de l'Institut Torre Roja de Viladecans (Barcelona).
 

Categoria Empreses

Josep Francí. Llicenciat en Filosofia. Director de Formació Empresarial en la Cambra de Comerç de Barcelona i director general de Formació Professional del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. Actualment és el director de Territori i Qualificació Professional de la Cambra de Comerç de Barcelona.
 
Lucila García. Llicenciada en Direcció i Administració d'Empreses i MBA. Subdirectora general en la Fundació Seres. Societat i Empresa Responsable.
 
Juan José Juárez. Màster de Direcció d'Organitzacions no Lucratives i Màster en Coaching i Gestió del Talent. Responsable nacional del projecte d'Orientació Professional de la Fundació Bertelsmann.
  
Clara Sanz. Secretaria general de Formació Professional al Ministeri d'Educació i Formació Professional Experta internacional en orientació professional.  Ha tingut responsabilitats en l'àmbit de l'orientació professional en la Comunitat de Madrid i al Ministeri d'Educació . Representant espanyola i col·laboradora en xarxes europees d'orientació.
 

Menció Ciutat Orientadora

Inga Andreassen. Professora d'Orientació i responsable del Màster d'Educació i Orientació Professional de la Facultat d'Educació, Arts i Esports de la Western Norway University of Applied Sciences.  Aquest màster està dissenyat per al professorat i altres professionals que volen treballar en orientació i consultoria acadèmica. També ha treballat en recerca i educació a escoles de secundària de Noruega, així com sobre les idees dels adolescents sobre les ocupacions. Una de les seves investigacions recents tracta sobre la identitat professional dels orientadors i la seva formació als països nòrdics.

Màrius Martínez. Doctor en Ciències de l'Educació. Docent d'Orientació Professional en el departament de Pedagogia Aplicada de la Universitat Autònoma de Barcelona. Professor en les titulacions de Pedagogia y el Màster de Formació del Professorat de Secundària. Investigador en l'àmbit de l'orientació professional de joves i adults. Col·labora regularment amb administracions, organitzacions i centres educatius. Ha realitzat estades de docència, recerca i transferència en universitats del Regne Unit, Dinamarca, Holanda, Bèlgica, Itàlia i Xile. És habitualment l'investigador principal del grup de recerca Diversitat i Orientació.

Siobhan Neary. Doctora en Educació amb més de 30 anys d'experiència en el camp de l'orientació. La seva experiència inclou treballs sobre la gestió de la carrera professional i l'ocupabilitat, desenvolupament professional continu i desenvolupament internacional a Sri Lanka, Maurici, la Xina, Malàisia i els Unió dels Emirats Àrabs. Actualment és professora associada i directora del International Center for Guidance Studies (iCeGS) de la University of Derby (Regne Unit).El jurat de la Menció Enric Renau i Permanyer el pots veure a la secció corresponent. 

 
Premio Educaweb CEPA Paulo Freire
Membres del jurat de les categories institucions, Professionals, Menores de 35 anys amb projectes no aplicats i Empreses. 
Premio Educaweb categoría Profesional
El jurat de la Menció Ciutat Orientadora 2020 ha estat format per Màrius Martínez, Siobhan Neary (imatge) i Inga Andreassen. 
Amb el patrocini de:
blanquerna
Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya
  copec
DEP
CaixaBank-Dualiza
Escuela Universitaria Formatic Barcelona
Formación Universitaria
Institució Cultural del CIC
Fundación Bertelsmann
iFP
Joyfe centro profesional
Saló ensenyament
Amb el suport de:
Asociación Aragonesa de Psicopedagogía
Associació Catalana de psicopedagogia i orientació educativa i profesional
AEOP
Copoe
Diputació Barcelona
iaevg
Amb la col·laboració de:
Bagues-Mas Riera
Cuadernos de Pedagogía
El diari de l'Educació
fp empresa
Fundació Bofill
Editorial Graó
Universitat de Barcelona
  Universitat Oberta de Catalunya (UOC)
Vols ser patrocinador o col·laborador dels Premis Educaweb?