Jurat de la 8a edició dels Premis Educaweb

El jurat d'aquesta 8a edició ha estat format per:

El jurat de la 8a edició dels Premis Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional està format per experts en orientació acadèmica i professional provinents de l'àmbit acadèmic, laboral i institucional:

Manuel Álvarez, professor emèrit del Departament de Mètodes d'investigació i diagnòstic en Educació de la Facultat de Pedagogia de la Universitat de Barcelona (UB), membre del grup de recerca TRALS (Transicions acadèmiques i laborals) i formador de formadors en temes d'orientació i tutoria.

Beatriz Malik, doctora en Filosofia i Ciències de l'Educació. Vicepresidenta de l'Associació Internacional d'Orientació Educativa i Professional (AIOEP). Professora d'orientació educativa en el departament MIDE II (OEDIP-Orientació Educativa, Diagnòstic i Intervenció Psicopedagògica) de la Facultat d'Educació de la UNED i membre del grup INTER d'investigació en Educació Intercultural.

Pere Marquès, mestre, llicenciat en econòmiques i doctor en Pedagogia. Ha estat professor a primària, FP i universitat. Actualment és el director del Grup d'Investigació "Didàctica i Multimèdia" (DIM-UAB).

Jaume Francesch, psicòleg i Psicopedagog. President de l'Associació de Psicopedagogia i Orientació de Catalunya (ACPO). Secretari d'organització de la Confederació d'Organitzacions de Psicopedagogia i Orientació d'Espanya.
 

Patrocinadors i col·laboradors de la 14.ª edició
Aiosp
Bagues-Mas Riera
blanquerna
CaixaBank-Dualiza
Colpis
  copec
Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya
Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya
Copoe
Cuadernos de Pedagogía
DEP
Diputació Barcelona
El diari de l'Educació
Fundación Bertelsmann
Editorial Graó
Saló ensenyament
Singularity Foundation
Universitat de Barcelona
  Universitat Oberta de Catalunya (UOC)
Vols ser patrocinador?