Jurat de la 8a edició dels Premis Educaweb

El jurat d'aquesta 8a edició ha estat format per:

El jurat de la 8a edició dels Premis Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional està format per experts en orientació acadèmica i professional provinents de l'àmbit acadèmic, laboral i institucional:

Manuel Álvarez, professor emèrit del Departament de Mètodes d'investigació i diagnòstic en Educació de la Facultat de Pedagogia de la Universitat de Barcelona (UB), membre del grup de recerca TRALS (Transicions acadèmiques i laborals) i formador de formadors en temes d'orientació i tutoria.

Beatriz Malik, doctora en Filosofia i Ciències de l'Educació. Vicepresidenta de l'Associació Internacional d'Orientació Educativa i Professional (AIOEP). Professora d'orientació educativa en el departament MIDE II (OEDIP-Orientació Educativa, Diagnòstic i Intervenció Psicopedagògica) de la Facultat d'Educació de la UNED i membre del grup INTER d'investigació en Educació Intercultural.

Pere Marquès, mestre, llicenciat en econòmiques i doctor en Pedagogia. Ha estat professor a primària, FP i universitat. Actualment és el director del Grup d'Investigació "Didàctica i Multimèdia" (DIM-UAB).

Jaume Francesch, psicòleg i Psicopedagog. President de l'Associació de Psicopedagogia i Orientació de Catalunya (ACPO). Secretari d'organització de la Confederació d'Organitzacions de Psicopedagogia i Orientació d'Espanya.
 

Patrocinadors de la 16.ª edició
Academia Guiu
Aiosp
Asociación Aragonesa de Psicopedagogía
Bagues-Mas Riera
blanquerna
CaixaBank-Dualiza
Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya
  copec
Copoe
DEP
Education First - EF
Fundación Bertelsmann
Saló ensenyament
Col·laboradors de la 16.ª edició
Colpis
Cuadernos de Pedagogía
El diari de l'Educació
Editorial Graó
Universitat de Barcelona
  Universitat Oberta de Catalunya (UOC)
Vols ser patrocinador o col·laborador dels Premis Educaweb?