Acte d'entrega

Guanyadors de les diferents categories

El dimarts 20 de novembre, Educaweb va celebrar la 5ª edició dels Premis d'Orientació Acadèmica i Professional en el Palau de la Música Catalana (Barcelona). Estem especialment satisfets d'aquesta edició perquè hem aconseguit complir 5 anys premiant la qualitat en projectes d'orientació de tot l'Estat.

De nou, l'esdeveniment va reunir a personalitats de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, l'Ajuntament de Barcelona, altres ajuntaments i institucions i representants d'entitats i centres educatius públics i privats, els qui van voler acompanyar-nos en una data tan assenyalada.

El primer premi de la categoria institucional ha recaigut en l'Associació Abz per al seu "Programa d'orientació acadèmica i professional per a nens i joves d'entre 8 i 17 anys". En la mateixa categoria també s'han destacat com a finalistes l'Ajuntament de San Martín del Rey Aurelio d'Astúries, en segon lloc i l'empresa Asimag del País Basc, en tercera posició.

Quant a la modalitat individual, el primer premi ha estat per a la "Guía de Orientación Académica y Profesional para personas con síndrome de down y/o discapacidad intelectual" de Sabrina Molins Castro de Galícia. En segon lloc s'ha posicionat el "Programa integral para promover la carrera académica y profesional en centros de formación de personas adultas: GPS al futuro" de Carme Martínez-Roca (Catalunya) i finalment, el projecte "Orientació Personal, Acadèmica i Professional a l'institut. De l'ESO cap al Batxillerat i els Cicles" de Núria Vallduriola, Rosa Mª Trigo, Manuela Hervás, Virtudes Jiménez i Manel Merino (Catalunya). Posteriorment, es va lliurar la menció a títol pòstum al Sr. Joan Triadú i Font, escriptor i pedagog, per l'impuls de l'orientació acadèmica i professional, que va ser recollida per la seva filla, Teresa Triadú, Directora de l'Escola Thau Sant Cugat.

Clausurant l'acte el Sr. Lluís Font i Espinós, Secretari de Polítiques Educatives del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya s'ha dirigit als presents amb un breu parlament sobre la importància de l'orientació acadèmica i professional.

Vols veure més fotos de l'acte? Accedeix al nostre Flickr

Guim Català i Marta Balañá recullen el premi
Sabrina Molinos durant la seva intervenció

Patrocinadors de la 16.ª edició
Academia Guiu
Aiosp
Asociación Aragonesa de Psicopedagogía
Bagues-Mas Riera
blanquerna
CaixaBank-Dualiza
Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya
  copec
Copoe
DEP
Education First - EF
Fundación Bertelsmann
Saló ensenyament
Col·laboradors de la 16.ª edició
Colpis
Cuadernos de Pedagogía
El diari de l'Educació
Editorial Graó
Universitat de Barcelona
  Universitat Oberta de Catalunya (UOC)
Vols ser patrocinador o col·laborador dels Premis Educaweb?