Acte d'entrega

Guanyadors de les diferents categories

El dimarts 20 de novembre, Educaweb va celebrar la 5ª edició dels Premis d'Orientació Acadèmica i Professional en el Palau de la Música Catalana (Barcelona). Estem especialment satisfets d'aquesta edició perquè hem aconseguit complir 5 anys premiant la qualitat en projectes d'orientació de tot l'Estat.

De nou, l'esdeveniment va reunir a personalitats de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, l'Ajuntament de Barcelona, altres ajuntaments i institucions i representants d'entitats i centres educatius públics i privats, els qui van voler acompanyar-nos en una data tan assenyalada.

El primer premi de la categoria institucional ha recaigut en l'Associació Abz per al seu "Programa d'orientació acadèmica i professional per a nens i joves d'entre 8 i 17 anys". En la mateixa categoria també s'han destacat com a finalistes l'Ajuntament de San Martín del Rey Aurelio d'Astúries, en segon lloc i l'empresa Asimag del País Basc, en tercera posició.

Quant a la modalitat individual, el primer premi ha estat per a la "Guía de Orientación Académica y Profesional para personas con síndrome de down y/o discapacidad intelectual" de Sabrina Molins Castro de Galícia. En segon lloc s'ha posicionat el "Programa integral para promover la carrera académica y profesional en centros de formación de personas adultas: GPS al futuro" de Carme Martínez-Roca (Catalunya) i finalment, el projecte "Orientació Personal, Acadèmica i Professional a l'institut. De l'ESO cap al Batxillerat i els Cicles" de Núria Vallduriola, Rosa Mª Trigo, Manuela Hervás, Virtudes Jiménez i Manel Merino (Catalunya). Posteriorment, es va lliurar la menció a títol pòstum al Sr. Joan Triadú i Font, escriptor i pedagog, per l'impuls de l'orientació acadèmica i professional, que va ser recollida per la seva filla, Teresa Triadú, Directora de l'Escola Thau Sant Cugat.

Clausurant l'acte el Sr. Lluís Font i Espinós, Secretari de Polítiques Educatives del Departament d'Ensenyament de la Generalitat de Catalunya s'ha dirigit als presents amb un breu parlament sobre la importància de l'orientació acadèmica i professional.

Vols veure més fotos de l'acte? Accedeix al nostre Flickr

Guim Català i Marta Balañá recullen el premi
Sabrina Molinos durant la seva intervenció

Patrocinadors de la 15.ª edició
Aiosp
Bagues-Mas Riera
blanquerna
CaixaBank-Dualiza
  copec
Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya
Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya
Copoe
DEP
Education First - EF
Fundación Bertelsmann
Implika
kumon
Saló ensenyament
  Universitat Oberta de Catalunya (UOC)
Col·laboradors de la 15.ª edició
Colpis
Cuadernos de Pedagogía
Diputació Barcelona
El diari de l'Educació
Editorial Graó
Universitat de Barcelona
Vols ser patrocinador o col·laborador dels Premis Educaweb?