Jurat de la 9a edició dels Premis Educaweb

Categoria Institucional, Professional i Menors de 35 anys

El jurat de la 9a edició dels Premis Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional està format per experts en orientació acadèmica i professional provinents de l'àmbit acadèmic, laboral i institucional:Manuel Álvarez. Professor emèrit del Departament de Mètodes d'investigació i diagnòstic en Educació de la Facultat de Pedagogia de la Universitat de Barcelona (UB), membre del grup de recerca TRALS (Transicions acadèmiques i laborals) i formador de formadors en orientació i tutoria.Jaume Francesch. Psicòleg i Psicopedagog. Mestratge en direcció i gestió de centres educatius - Fundació Les Heures (Universitat de Barcelona). President de l'Associació de Psicopedagogia i Orientació de Catalunya (ACPO). Secretari d'organització de la Confederació.Beatriz Malik. Doctora en Filosofia i Ciències de l'Educació. Professora d'orientació educativa i directora del departament MIDE II (OEDIP-Orientació Educativa, Diagnòstic i Intervenció Psicopedagògica) de la Facultat d'Educació de la UNED. Membre del grup INTER d'investigació en Educació Intercultural de la UNED. Tresorera de l'Associació Internacional d'Orientació Educativa i Professional (AIOEP).Pere Marquès. Mestre, llicenciat en Ciències Econòmiques i doctor en Pedagogia. Ha estat professor a primària, FP i a la Universitat Oberta de Catalunya, la Ramon Llul i la Universitat Autònoma de Barcelona, amb la qual continua vinculat. És director de la xarxa d'educadors i grup de recerca Didàctica, Innovació i Multimèdia (DIM-EDU).
 

Premi Internacional Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional


El jurat d'aquest premi està format per un comitè científic liderat per la doctora, professora i presidenta del Congrés l'Associació Internacional d'Orientació Educativa i Professional (AIOEP), Beatriz Malik.
 

Premi Ciutat OrientadoraMàrius Martínez. Doctor en Ciències de l'Educació, professor titular d'Orientació professional al departament de Pedagogia Aplicada. Docent a les titulacions de Pedagogia, al Màster de formació del professorat de secundària. Recercador en l'àmbit de l'orientació professional de joves i adults, col·labora regularment amb administracions, organitzacions i centres educatius. Ha fet estades de docència, recerca i transferència a universitats al Regne Unit, Dinamarca, Holanda, Bèlgica, Itàlia i Xile.Rie Thomsen. Professora associada de la Danish School of Education a la Aarhus University (Dinamarca). Col·labora en diferents projectes de recerca internacionals, amb l'Institut d'Investigació sobre l'Ocupació de la Universitat de Warwick i amb la Universitat Autònoma de Barcelona. L'any 2013 va ser reconeguda amb el Premi Nacional d'Orientació danès, per la seva tasca d'investigació, que gira a l'entorn de les pràctiques d'orientació professional i les polítiques de provisió dels serveis d'orientació, amb especial vinculació amb les comunitats o territoris.
 

Amb el patrocini de:
blanquerna
Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya
  copec
DEP
CaixaBank-Dualiza
Escuela Universitaria Formatic Barcelona
Formación Universitaria
Institució Cultural del CIC
Fundación Bertelsmann
iFP
Joyfe centro profesional
Saló ensenyament
Amb el suport de:
Asociación Aragonesa de Psicopedagogía
Associació Catalana de psicopedagogia i orientació educativa i profesional
AEOP
Copoe
Diputació Barcelona
iaevg
Amb la col·laboració de:
Bagues-Mas Riera
Cuadernos de Pedagogía
El diari de l'Educació
fp empresa
Fundació Bofill
Editorial Graó
Universitat de Barcelona
  Universitat Oberta de Catalunya (UOC)
Vols ser patrocinador o col·laborador dels Premis Educaweb?