Jurat de la 9a edició dels Premis Educaweb

Categoria Institucional, Professional i Menors de 35 anys

El jurat de la 9a edició dels Premis Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional està format per experts en orientació acadèmica i professional provinents de l'àmbit acadèmic, laboral i institucional:Manuel Álvarez. Professor emèrit del Departament de Mètodes d'investigació i diagnòstic en Educació de la Facultat de Pedagogia de la Universitat de Barcelona (UB), membre del grup de recerca TRALS (Transicions acadèmiques i laborals) i formador de formadors en orientació i tutoria.Jaume Francesch. Psicòleg i Psicopedagog. Mestratge en direcció i gestió de centres educatius - Fundació Les Heures (Universitat de Barcelona). President de l'Associació de Psicopedagogia i Orientació de Catalunya (ACPO). Secretari d'organització de la Confederació.Beatriz Malik. Doctora en Filosofia i Ciències de l'Educació. Professora d'orientació educativa i directora del departament MIDE II (OEDIP-Orientació Educativa, Diagnòstic i Intervenció Psicopedagògica) de la Facultat d'Educació de la UNED. Membre del grup INTER d'investigació en Educació Intercultural de la UNED. Tresorera de l'Associació Internacional d'Orientació Educativa i Professional (AIOEP).Pere Marquès. Mestre, llicenciat en Ciències Econòmiques i doctor en Pedagogia. Ha estat professor a primària, FP i a la Universitat Oberta de Catalunya, la Ramon Llul i la Universitat Autònoma de Barcelona, amb la qual continua vinculat. És director de la xarxa d'educadors i grup de recerca Didàctica, Innovació i Multimèdia (DIM-EDU).
 

Premi Internacional Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional


El jurat d'aquest premi està format per un comitè científic liderat per la doctora, professora i presidenta del Congrés l'Associació Internacional d'Orientació Educativa i Professional (AIOEP), Beatriz Malik.
 

Premi Ciutat OrientadoraMàrius Martínez. Doctor en Ciències de l'Educació, professor titular d'Orientació professional al departament de Pedagogia Aplicada. Docent a les titulacions de Pedagogia, al Màster de formació del professorat de secundària. Recercador en l'àmbit de l'orientació professional de joves i adults, col·labora regularment amb administracions, organitzacions i centres educatius. Ha fet estades de docència, recerca i transferència a universitats al Regne Unit, Dinamarca, Holanda, Bèlgica, Itàlia i Xile.Rie Thomsen. Professora associada de la Danish School of Education a la Aarhus University (Dinamarca). Col·labora en diferents projectes de recerca internacionals, amb l'Institut d'Investigació sobre l'Ocupació de la Universitat de Warwick i amb la Universitat Autònoma de Barcelona. L'any 2013 va ser reconeguda amb el Premi Nacional d'Orientació danès, per la seva tasca d'investigació, que gira a l'entorn de les pràctiques d'orientació professional i les polítiques de provisió dels serveis d'orientació, amb especial vinculació amb les comunitats o territoris.
 

Patrocinadors de la 15.ª edició
Aiosp
Bagues-Mas Riera
blanquerna
CaixaBank-Dualiza
  copec
Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya
Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya
Copoe
DEP
Education First - EF
Fundación Bertelsmann
Implika
kumon
Saló ensenyament
  Universitat Oberta de Catalunya (UOC)
Col·laboradors de la 15.ª edició
Colpis
Cuadernos de Pedagogía
Diputació Barcelona
El diari de l'Educació
Editorial Graó
Universitat de Barcelona
Vols ser patrocinador o col·laborador dels Premis Educaweb?