Jurat

El jurat dels Premis Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional està format per representants de l'acadèmia i professionals de prestigi reconegut en el camp de l'orientació, l'educació, la formació i el treball.

La seva col·laboració generosa aporta rigor tècnic i solvència a la labor d'avaluació dels projectes presentats als Premis Educaweb cada any.

A continuació, pots conèixer les persones que han conformat el jurat de la 15a edició dels Premis Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional.
 

Categoria Institucions, Professionals i Centres de Formació Professional

 
José Luis Durán Moyano. Enginyer Tècnic Industrial (UPC) i Enginyer Electrònic (UB). Director de l'Institut Escola del Treball de Barcelona i vicepresident de l'Asociación de centros de Formación Profesional FPEmpresa. Porta 28 anys dedicat a la docència i a la gestió i el lideratge d'equips en Formació professional, bona part d'ells compatibilitzant amb la docència universitària com a professor associat a la UPC i també amb l'exercici de la lliure professió com a enginyer.

Jaume Francesch. Psicòleg, psicopedagog, orientador i politòleg. Secretari general de la Confederació d'Organitzacions de Psicopedagogia i Orientació d'Espanya (COPOE) i president de l'Associació Catalana de Psicopedagogia i Orientació (ACPO).

Manel Merino. Pedagog, orientador, diplomat en professorat d'EGB i en Ciències Religioses, i màster en direcció de centres educatius. Cap del Servei d'Innovació Educativa del Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya, i exdirector del Institut Torre Roja de Viladecans (Barcelona).

Jordi Riera. Catedràtic d'Educació i degà de la Facultat de Psicologia, Ciències de l'Educació i de l'Esport (FPCEE) a Blanquerna-Universitat Ramon Llull (URL). Investigador principal del grup de recerca Pedagogia, Societat i Innovació amb el suport de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (PSITIC).

Soledad Romero. Professora titular d'orientació professional del Departament de Mètodes d'investigació i Diagnòstic en Educació a la Facultat de Ciències de l'Educació de la Universitat de Sevilla. Membre de la junta directiva de l'Associació Espanyola d'Orientació i Psicopedagogia (AEOP) i l'Associació Internacional d'Orientació Educativa i Professional (AIOE). Membre de la Xarxa Interuniversitària de Professorat d'Orientació (RIPO).

 

Categoria Empreses

 
Josep Francí. Filòsof i consultor de formació i desenvolupament. Exdirector de Territori i Qualificació Professional de la Cambra de Comerç de Barcelona. Exdirector general de Formació Professional de la Generalitat de Catalunya.

Juan Jose Juárez. Responsable nacional del projecte d'orientació acadèmica i professional de la Fundació Bertelsmann. 

Clara Sanz. Secretària general de Formació Professional del Ministeri d'Educació i Formació Professional i experta internacional en orientació professional.


Altres persones que també van ser membres del jurat dels Premis Educaweb

 
Des d'Educaweb, recordem i agraïm la participació de totes les persones que, en algun moment de la història dels Premis Educaweb, van col·laborar en l'avaluació dels projectes presentats. Moltes gràcies a tots i a totes.

 

Categoria Institucions, Professionals i Menors de 35 anys amb projectes no aplicats

 
Manuel Álvarez (2013-2016). Professor emèrit del departament de Mètodes de Recerca i Diagnòstic en Educació de la Universitat de Barcelona (UB). Membre del grup de recerca Transicions Acadèmiques i Laborals (TRALS).

Josep Gallifa (2017-2020). Catedràtic en Psicologia i Educació de Blanquerna-Universitat Ramon Llull (URL). Investigador principal del grup consolidat Psicologia, Persona i Context.

Beatriz Malik (2008-2020). Professora d'Orientació Educativa i directora del departament d'Orientació Educativa, Diagnòstic i Intervenció Psicopedagògica (MIDE II-OEDIP) de la Universitat Nacional d'Educació a Distància (UNED).

Pere Marquès (2009-2018). Mestre, pedagog, economista i director de la xarxa d'educadors i del grup de recerca Didàctica, Innovació i Multimèdia (dim-EDU) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

Juan Antonio Planas (2008-2014). Mestre i pedagog especialitzat en orientació escolar. Cap del departament d'Orientació de l'IES Tiempos Modernos de Saragossa. Fundador i expresident de l'Associació Aragonesa de Psicopedagogia i de la Confederació d'Organitzacions de Psicopedagogia i Orientació d'Espanya (COPOE).

María Luisa Rodríguez (2008, 2012). Mestra i catedràtica d'Orientació Professional i Formació Professional a la Universitat de Barcelona (UB). Primera catedràtica d'aquest àmbit a Espanya i fundadora del Seminari Permanent d'Orientació Professional i l'Associació Catalana d'Orientació Escolar i Professional (ACO).

 

Categoria Empreses

 
Lucila García (2019-2020). Economista i MBA. Subdirectora general en la Fundació SERES. Societat i Empresa Responsable.

Enrique Sánchez (2018). Director general de l'Associació per al Progrés de la Direcció (APD), membre de la junta directiva de l'Institut de Consellers-Administradors (IC-A) i vicepresident del Consell d'Administració del grup empresarial Ezentis.

Tomás Sercovich (2017). Expert en relacions internacionals i management internacional per la Universitat de Belgrano i Bolonya.

Juan Carlos Tejeda (2017). Llicenciat en Dret i director d'Educació i Formació de la Confederació Espanyola d'Organitzacions Empresarials (CEOE). Ha exercit la major part de la seva carrera professional en l'àmbit de la formació professional per a l'ocupació.
 
 
Durant la cerimònia dels Premis Educaweb, també es lliuren altres guardons. Si vols conèixer els membres del jurat d'aquestes distincions, pots fer-ho a continuació.
 

Accedeix aquí per conèixer el jurat de la 7a Menció Ciutat Orientadora

Accedeix aquí per conèixer el jurat de la 10a Menció Enric Renau i Permanyer

 

 
Premio Educaweb CEPA Paulo Freire
Jaume Francesch (dreta) i Juan José Juárez, membres del jurat de les categories institucions, Professionals i Centres de Formació Professional; i Empreses, respectivament.  
Premio Educaweb categoría Profesional
Màrius Martínez, membre del jurat de la Menció Ciutat Orientadora. 
Patrocinadors de la 15.ª edició
Aiosp
Bagues-Mas Riera
blanquerna
CaixaBank-Dualiza
  copec
Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya
Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya
Copoe
DEP
Education First - EF
Fundación Bertelsmann
Implika
kumon
Saló ensenyament
  Universitat Oberta de Catalunya (UOC)
Col·laboradors de la 15.ª edició
Colpis
Cuadernos de Pedagogía
Diputació Barcelona
El diari de l'Educació
Editorial Graó
Universitat de Barcelona
Vols ser patrocinador o col·laborador dels Premis Educaweb?