Jurat

El jurat dels Premis Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional està format per representants de l'acadèmia i professionals de prestigi reconegut en el camp de l'orientació, l'educació, la formació i el treball.

La seva col·laboració generosa aporta rigor tècnic i solvència a la labor d'avaluació dels projectes presentats als Premis Educaweb cada any.

A continuació, pots conèixer les persones que han conformat el jurat de la 14a edició dels Premis Educaweb d'Orientació Acadèmica i Professional.
 

Categoria Institucions, Professionals i Menors de 35 anys amb projectes no aplicats

 
Jaume Francesch. Psicòleg, psicopedagog, orientador i politòleg. Secretari general de la Confederació d'Organitzacions de Psicopedagogia i Orientació d'Espanya (COPOE) i president de l'Associació Catalana de Psicopedagogia i Orientació (ACPO).

Manel Merino. Pedagog, orientador i director de l'Institut Torre Roja de Viladecans (Barcelona).

Jordi Riera. Catedràtic d'Educació i degà de la Facultat de Psicologia, Ciències de l'Educació i de l'Esport (FPCEE) a Blanquerna-Universitat Ramon Llull (URL). Investigador principal del grup de recerca Pedagogia, Societat i Innovació amb el suport de les Tecnologies de la Informació i la Comunicació (PSITIC).

Soledad Romero. Professora titular a la Facultat de Ciències de l'Educació de la Universitat de Sevilla. Membre de la junta directiva de l'Associació Espanyola d'Orientació i Psicopedagogia (AEOP), l'Associació Internacional d'Orientació Educativa i Professional i la Xarxa Interuniversitària de Professorat d'Orientació (RIPO).
 

Categoria Empreses

 
Josep Francí. Filòsof i consultor de formació i desenvolupament. Exdirector de Territori i Qualificació Professional de la Cambra de Comerç de Barcelona.

Juan Jose Juárez. Senior project manager de la Fundació Bertelsmann, especialitzat en FP Dual i orientació acadèmica i professional.

Clara Sanz. Secretària general de Formació Professional del Ministeri d'Educació i Formació Professional i experta internacional en orientació professional.


Altres persones que també van ser membres del jurat dels Premis Educaweb

 
Des d'Educaweb, recordem i agraïm la participació de totes les persones que, en algun moment de la història dels Premis Educaweb, van col·laborar en l'avaluació dels projectes presentats. Moltes gràcies a tots i a totes.

 

Categoria Institucions, Professionals i Menors de 35 anys amb projectes no aplicats

 
Manuel Álvarez (2013-2016). Professor emèrit del departament de Mètodes de Recerca i Diagnòstic en Educació de la Universitat de Barcelona (UB). Membre del grup de recerca Transicions Acadèmiques i Laborals (TRALS).

Josep Gallifa (2017-2020). Catedràtic en Psicologia i Educació de Blanquerna-Universitat Ramon Llull (URL). Investigador principal del grup consolidat Psicologia, Persona i Context.

Beatriz Malik (2008-2020). Professora d'Orientació Educativa i directora del departament d'Orientació Educativa, Diagnòstic i Intervenció Psicopedagògica (MIDE II-OEDIP) de la Universitat Nacional d'Educació a Distància (UNED).

Pere Marquès (2009-2018). Mestre, pedagog, economista i director de la xarxa d'educadors i del grup de recerca Didàctica, Innovació i Multimèdia (dim-EDU) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

Juan Antonio Planas (2008-2014). Mestre i pedagog especialitzat en orientació escolar. Cap del departament d'Orientació de l'IES Tiempos Modernos de Saragossa. Fundador i expresident de l'Associació Aragonesa de Psicopedagogia i de la Confederació d'Organitzacions de Psicopedagogia i Orientació d'Espanya (COPOE).

María Luisa Rodríguez (2008, 2012). Mestra i catedràtica d'Orientació Professional i Formació Professional a la Universitat de Barcelona (UB). Primera catedràtica d'aquest àmbit a Espanya i fundadora del Seminari Permanent d'Orientació Professional i l'Associació Catalana d'Orientació Escolar i Professional (ACO).

 

Categoria Empreses

 
Lucila García (2019-2020). Economista i MBA. Subdirectora general en la Fundació SERES. Societat i Empresa Responsable.

Enrique Sánchez (2018). Director general de l'Associació per al Progrés de la Direcció (APD), membre de la junta directiva de l'Institut de Consellers-Administradors (IC-A) i vicepresident del Consell d'Administració del grup empresarial Ezentis.

Tomás Sercovich (2017). Expert en relacions internacionals i management internacional per la Universitat de Belgrano i Bolonya.

Juan Carlos Tejeda (2017). Llicenciat en Dret i director d'Educació i Formació de la Confederació Espanyola d'Organitzacions Empresarials (CEOE). Ha exercit la major part de la seva carrera professional en l'àmbit de la formació professional per a l'ocupació.
 
 
Durant la cerimònia dels Premis Educaweb, també es lliuren altres guardons. Si vols conèixer els membres del jurat d'aquestes distincions, pots fer-ho a continuació.
 

Accedeix aquí per conèixer el jurat de la 6a Menció Ciutat Orientadora

Accedeix aquí per conèixer el jurat de la 9a Menció Enric Renau i Permanyer

 

 
Premio Educaweb CEPA Paulo Freire
Membres del jurat de les categories institucions, Professionals, Menores de 35 anys amb projectes no aplicats i Empreses. 
Premio Educaweb categoría Profesional
El jurat de la Menció Ciutat Orientadora 2020 ha estat format per Màrius Martínez, Siobhan Neary (imatge) i Inga Andreassen. 
Patrocinadors i col·laboradors de la 14.ª edició
Aiosp
Bagues-Mas Riera
blanquerna
CaixaBank-Dualiza
Colpis
  copec
Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de Catalunya
Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya
Copoe
Cuadernos de Pedagogía
DEP
Diputació Barcelona
El diari de l'Educació
Fundación Bertelsmann
Editorial Graó
Saló ensenyament
Singularity Foundation
Universitat de Barcelona
  Universitat Oberta de Catalunya (UOC)
Vols ser patrocinador?